Revelation Online

Nie mam pojęcia czy co do PvP jest ranking jakiś, ale są arenki od 3 vs 3 do 20 vs 20, cotygodniowe [jeśli będzie jak w Azji] walki o zamki gildiowe. Do tego raidy 10-20 osób, dungeony. Jeden z Raidów jest cały czas płynnie rozwijany więc płynnie cały czas dochodzą nowe bossy do zabijania. Do tego wiadomo zbieranie gearu, upgradowanie, ulepszanie skilli i statystyk pierdołki kosmetyczne, craft skrzydeł lepszych, housing, eventy sezonowe. Daily wiadomo też to jest norma.

Wiadomo co się robi na end game? Jakiś ranking pvp? wojny gildii? Gearowanie?      Czy tylko daily questy i śmieszne duele, które nic nie wnoszą oprócz własnej satysfkacji?

Arenki/BG od 3v3 do 30v30, z rankingiem. 1v1 nie ma, tylko duele albo PK. Wojny gildii/sojuszy, w tym walki o zamki/fortece. W PvE dungeony i raidy - od solo do 20 osób. Gearowanie jak najbardziej jest, już od 49 poziomu trzeba zadbać o sprzęt, żeby nie być papierem na wyższych poziomach (generalnie gearujesz się co 10 lvli od 49). Daily/weekly questy również są.

25.10 do 8.11 CBT1

W końcu info o becie <3

Kosiauke widziałam, że zaraz po pojawieniu się info bylo u Ciebie xD

Narcyś wyczaił filmik na oficjalnym Youtubie RO, więc post był u mnie przed oficjalnym ;D

No to nawet ._.

Przestańcie xD

Dłuższa beta niż się spodziewałem

Dwa tygodnie bety? Jak casuale sie wypalaja po tygodniu i zmieniaja tytul. Po oficjalnym starcie nie bedzie mial kto grac ;P

Troche dziwne, bo to typowo techniczna beta, ale bedzie mozna przynajmniej na spokojnie przetestowac kilka postaci.

Dwa tygodnie bety? Jak casuale sie wypalaja po tygodniu i zmieniaja tytul. Po oficjalnym starcie nie bedzie mial kto grac ;P 

Troche dziwne, bo to typowo techniczna beta, ale bedzie mozna przynajmniej na spokojnie przetestowac kilka postaci.

Ciekawe czy trial room będzie aktywny, wtedy nie trzeba lvlować postaci ;)

Dłuższa beta niż się spodziewałem

I to jest dopiero pierwsza closed beta. Start open bety pewnie po nowym roku.

Szczerze powiedziawszy wolałabym mniej CBT i krótsze, a szybciej OBT i officiala ;_; Szczególnie to drugie.

Oj Unlucky, kto by tego nie chciał :) Ból grać na CBT i tracić cały progres, ale grę trzeba sprawdzić i to czym się będzie grać na OBT :)

Znaczy mi granie na CBT i strata progresu nie przeszkadza, aczkolwiek przy takiej długości CBT to dalej nam do officiala. :c

Ale dzieki temu istnieje szansa, że gra będzie bardziej dopracowana na start

Oczywiście, że tak ^^

Co nie zmienia faktu, że wiele osób chciałoby sobie już pograć grrrr

Ja tam się ciesze z CBT bede mógl sobie popróbowac czym sie dobrze gra bez strachu ze zostane w tyle za innymi z progresem :) To chyba jedna z wiekszych zalet CBT.

Trwa stream z tego i zbyt imponująco to nie wygląda.

Widocznie co kto lubi. ;) Jest dużo streamów z RU i ja jakoś nie narzekam ;d

To nie jest kwestia tego, co kto lubi, tylko samego gameplay'u, a ten średnio wypada, z ui jest tak samo. Chyba, że później lepiej będzie wyglądać, bo na razie wygląda jak kolejny chiński kotlet.

Nie, to jest kwestia tego co kto lubi. :P

Mi się nie podoba wiele gier - nawet gameplayowo, które są uważane za dobre i jakoś z tym żyje. Widocznie mam spaczony gust. ^^