Revelation Online

Cześć, jestem posiadaczem dostępu do bety tejże gry.

Jadnak poza sporym w obrębie mojej grupy zainteresowaniem i świadomością jak mniej więcej będzie prezentować się gra, nie mam pojęcia jak ją pobrać. Nigdzie nie widzę dostępu do pliku instalacyjnego, więc pomyślałem, że do zamkniętej bety pewnie jeszcze trochę czasu. Jeżeli się nie mylę to raczyli byście odpowiedzieć mi kiedy rozpoczyna się owa beta? Dzięeki wieelkie :)

na razie nie ma informacji kiedy dokładnie będzie CBT jedyne info ze w podobno ma być w październiku....najlepiej śledź główną stronę .

Dziękuję bardzo za odpowiedź, no i dobranoc :)

Pojawiły się plotki, że CBT ruszy dopiero pod koniec października, ale to niepotwierdzone informacje.

Nie chce mi się wklejać screena z maila od my.com ale beta będzie pod koniec października. Póki co możesz zagrać na chińskim serwerze. Polecam kliknąć w moją sygnaturkę i śledzić ;)

Pojawiły się plotki, że CBT ruszy dopiero pod koniec października, ale to niepotwierdzone informacje.

Potwierdzone, potwierdzone.

CBT rusza w drugiej połowie października.

Cześć, jestem posiadaczem dostępu do bety tejże gry.

Jadnak poza sporym w obrębie mojej grupy zainteresowaniem i świadomością jak mniej więcej będzie prezentować się gra, nie mam pojęcia jak ją pobrać. Nigdzie nie widzę dostępu do pliku instalacyjnego, więc pomyślałem, że do zamkniętej bety pewnie jeszcze trochę czasu. Jeżeli się nie mylę to raczyli byście odpowiedzieć mi kiedy rozpoczyna się owa beta? Dzięeki wieelkie :)