a tu co robie na mabi jak mi sie nudzi https://www.youtube.com/watch?v=dfTRqMYqyUc /emoticons/nowe_biggrin.png" alt=":D" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">
Rework w Mabinogi
Gra dziwna, ale po kilku perwszych lvl chce zobaczyc co bedzie dalej:)
Tylko dwie sprawy:
1. Czy lag powodujący że czasem czeka sie 3s az postać zaatauje, lub nie atakuje w ogóle jest normalny? To w terze NA nie bylo zadnych problemów
2. Czy ta gra zawsze czyta zintegrowaną karte zamiast nvidie? Za cholere nie da sie tego ustawić, czego sie nie ustawi w panelu sterowania to gra i tak swoje
Jeśli akcja jest dalej w toku to chętnie się przyłączę. Nick Sosna. Kiedyś próbowałem już grać. Gra mi się podobała, ale nie lubię grać sam i po 2 tygodniach dałem sobie spokój, bo szło dość mozolnie.
Pytanie czy mabinogi działa juz na win7? Pamiętam ze byly z tym jakies problemy.
Mabi działa na W7 i tak, lagi są normalne. Da się to tam jakoś poprawić (Nagle Algorithm), ale nie wiem.
Na Marii wciąż nikt nie gra, wszyscy Alexina?
Własnie skończyłem pobierać Mabinogi, jakby ktoś chciał zagrać to pm tutaj albo dodać na skypie: malbaras
Jesli ktos jeszcze jest chetny do gry na serwerze Marii, to zapraszam, uzbierała się nas niezła grupka. (;
Ja chętnie zagram, lecz Ts panowie.
Wysłałem PW (;
Jednak mój stały nick to Hakurion. Metodą prób i błędów wykształtowałem właściwą postać. ^^
Mabinogi - Swords Arts Online na serverach mabi
Więcej info pod linkiem
http://mabinogi.nexon.net/News/Announcements/1/00HuE
I tak nie bedzie o tym newsa, bo na tej stronie nigdy nie ma newsow z Mabi :c. Wiec moze chociaz ktos looknie w temat i mu sie spodoba.
Mabi rusza pełna parą w te lato.
Tworzenie postaci - Każde nowe konto otrzyma 6 kart do stworzenia nowych postaci.- Talenty są teraz pogrupowane kategoriami z nowym wyglądem interfejsu.- Ace Talenty mozna otrzymac przy kupnie Ace Karty z webshopu albo przy pomocy rebirthu"odrodzenia" za 39 Ponów.- Dodane zostały filmiki dla Martial Talentów i Close Combat TalentówRebirth Update" system odrodzenia"- Od teraz rebirth jest darmowy i można robić go co tydzien bez wydawania jakiejkolwiek złotowki bez wzgledu na twój total level.- Bonusy dla poczatkujacych zostaly rozszerzone do nastepujacych total leveli od 300 do 1000nego i otrzymuja oni nastepujace bonusy: *Dzienne Nao Souls Stony(do wskrzeszenia sie w dungeonach) *Od 300 do 1000 można wykonywac rebirth codziennie. *Skile moga byc zresetowane u Duncana w Tir Chonail *Codziennie otrzymujemy shadow crystal do specjalnych shadow dungeonow- Przy rebirthcie nie potrzebujemy karty do wybrania naszego wymarzonego wygladu, wszystkie sa dostepne odrazu. -Wszystkie karty rebirthy, ktore nie zostaly wykorzystana zostana zamienione na Pon coiny lub jakis tam prezent.Tworzenie postaci itd.*elf mogą wybrac czarne wlosy- Ogolnie zmieniony wyglada tworzenia postaci, dodana nowa paleta kolorowI wiele innych drobiazgow.
Teraz w pelni mozna ta gre nazwac F2P
Tu macie patch noutsy po angielsku.
Przetlumaczylem tylko te rzeczy, ktore wydaly mi sie najbardziej wazne.
Wiecej info pod tym linkiem: