Rework w Mabinogi

mabinogi_182.jpg

Mabi rusza pełna parą w te lato.

Tworzenie postaci - Każde nowe konto otrzyma 6 kart do stworzenia nowych postaci.- Talenty są teraz pogrupowane kategoriami z nowym wyglądem interfejsu.- Ace Talenty mozna otrzymac przy kupnie Ace Karty z webshopu albo  przy pomocy rebirthu"odrodzenia" za 39 Ponów.- Dodane zostały filmiki dla Martial Talentów i Close Combat TalentówRebirth Update" system odrodzenia"- Od teraz rebirth jest darmowy i można robić go co tydzien bez wydawania jakiejkolwiek złotowki bez wzgledu na twój total level.- Bonusy dla poczatkujacych zostaly rozszerzone do nastepujacych total leveli od 300 do 1000nego i otrzymuja oni nastepujace bonusy:  *Dzienne Nao Souls Stony(do wskrzeszenia sie w dungeonach)  *Od 300 do 1000 można wykonywac rebirth codziennie.  *Skile moga byc zresetowane u Duncana w Tir Chonail  *Codziennie otrzymujemy shadow crystal do specjalnych shadow dungeonow- Przy rebirthcie nie potrzebujemy karty do wybrania naszego wymarzonego wygladu, wszystkie sa dostepne odrazu. -Wszystkie karty rebirthy, ktore nie zostaly wykorzystana zostana zamienione na Pon coiny lub jakis tam prezent.Tworzenie postaci itd.*elf mogą wybrac czarne wlosy- Ogolnie zmieniony wyglada tworzenia postaci, dodana nowa paleta kolorowI wiele innych drobiazgow.

Teraz w pelni mozna ta gre nazwac F2P

Tu macie patch noutsy po angielsku.

Przetlumaczylem tylko te rzeczy, ktore wydaly mi sie najbardziej wazne.

Wiecej info pod tym linkiem:

http://mabinogi.nexon.net/News/Announcements/1/00HsI

A ktoś w ogóle w to gra jeszcze?

Imo gra jest epicka, niestety podupada i umiera śmiercią naturalną, myślę, że zbyt późno zdecydowali się na ten krok.

No właśnie wygląda dość intrygująco. Szkoda, że umiera, bo chętnie bym ją sprawdził.

Umiera? To ty chyba nie widziales ile graczy biega po serverach, oczywiscie jak sie logujesz o zlej godzinie to bedzie mniej ze wzgledu na roznice czasowa. Ale Mabinogi daleko do zamkniecia serverow.

Z naszych rodaków to pewnie i tak nikt nie gra :D

Byś się zdziwił. :P Przestałem grać po ok. 500 total lvl (przed systemem beginner z codziennym rebirth'em do 300), ale odrzuciło mnie ciągłe czekanie 3tyg. na rebirth, kiedy płacący czekali 1... Teraz po tych zmianach, chętnie wrócę do gry.

O też bym pograł :D

Może wrócę do Mabinogi. Cholera, ta gra ma coś w sobie. Gdyby troszkę poprawili system walki (który jest bardzo przyzwoity, po prostu imo jakaś poprawka to dobry pomysł) i może nieco odświeżyli kilka pustych i płaskich lokacji.

Dzięki za info. :)

No gierka wygląda ciekawie i nawet trudna się wydaje ta walka :D byłby ktoś chętny do pogrania?

2412f684e2.jpg

Jej, zalogowałem się na stare konto, faktycznie zmiany już wprowadzone, czas wrócić do no-lifienia! :D (Po screenie widać jak nasi "rodacy" nie grają, niektórzy graaaają ^^).

A jak z lagami? Bo to serwer amerykański chyba jest.

Idzie się przyzwyczaić, combat system jest wyjątkowy, w żadnej innej grze takiego nie ma i nie przeszkadzają w nim pingi, jeżeli ktoś się zdecyduje, to serwer: Alexina

Ja bym pograł, ale nie wiem czy ogarnę xD

No właśnie czy te lagi nie przeszkadzają...w dungach dało się coś odczuć. Był jakiś program, który teoretycznie zmniejszał ping, ktoś kojarzy?

No właśnie czy te lagi nie przeszkadzają...w dungach dało się coś odczuć. Był jakiś program, który teoretycznie zmniejszał ping, ktoś kojarzy?

Ten http://www.wtfast.com/ ?

Nie, nie ten. :P Program nazywa się Leatrix Latency Fix: http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html
Poprawia trochę pingi i ogólnie gry sieciowe szybciej trochę reagują, polecam, sam używam. Ale masz screen z moją postacią, do wszystkiego doszedłem samemu, powoli, nigdy nie miałem probłemów z dungeonami, czy nawet PVP, więc mnie osobiście te amerykańskie pingi nie przeszkadzają.

Derpie widze, ze masz ten sam gust co ja, jesli chodzi o gry hue. Co do lagow ja zadnych nie odczuwam. A jesli chodzi o combat system to jak derp juz napisal, nigdzie takiego nie znajdziecie. Combat system naprawde wymaga skila i wprawy a nie bezmozgiego wciskania klawiszy od F1 do F10 ^^.

Skrin z mojego elf maga x_x.

XaJaEPKl.png

bosh, chyba się skuszę.. :)

Ja też xD ale na wstępie przydałoby się wsparcie, gierka wydaje się być trudna xD