RF Online - Key problem

mam problem taki jak w temacie mam gre robie konto nagle wyskakuje że chcą key przeszukałem website i nic nie mogę znaleśc prosze o pomoc kontakty :

-bezpośredni na forum

-gg:2058186

-@ : Matiz2400@Gmail.com

thx.

No wiec prosze bardzo :D

http://www.rf-onlinegame.com/freetoplay.php

tutaj generujesz key potrzebny do stworzenia konta :mrgreen:

milej gry zycze :-P

jakbys mial jeszcze jakies problemy to pisz na PM :-D

elo jak ja mam zalozyc konto zeby grac w RF online???? plz odp

Oki specjalnie dla was robie poradnik jak stworzyc nowe konto bo widze ze wiele osob ma problemy z tym :P

poradnik jest prawie skonczony tylk oze jestem juz troszke zmeczony wiec wkleje go jutro :mrgreen:

pozdro 4 All !! :-D

No no b3ri7h, nieźle, mhmm ładnie piszesz, screeny są, czego by więcej chcieć? No może wolnij pisz bo dużo literówek robisz :-P Zycze pisania więcej takich artykułów (bo jest ich mało... a coraz więcej pytań takich jak "jak zalożyć konto" czy "Jak sie atakuje mooba"

Jakbyś był zainteresowany to zaglądnij tutaj:

http://www.mmorpg.org.pl/forum/topics15/artykuly-vt280.htm

Milan literowki robie bo nie mieszkam w polsce od okolo 4 lat i juz troszke zapomina sie jezyka ojczystego :P:P ale nastepnym razem postaram sie bardziej :D

a i niestety nie moge uzywac polskich znakow poniewaz takowych nie posiadam :P

Hehe :mrgreen: No, to tak niezle, Co do polskich znaków... możesz zainstalować rozszerzenie języków (jest jakas taka opcja w WinXP) i zmienić na polski, no jak nie masz możliwości zmiany, to najwyżej jak napiszesz jakis artykuł (bo w zwykłe posty nie poprawiam) to napisz najwyżej na samym dole (malutkim druczkiem ;)) by jakiś mod to poprawił, a najwyżej jak nie chcesz, to zostaw tak jak jest, no ale tak szczerze, jak ma być to oficjalny art. to lepiej by jako tako wyglądał....

Niestety angielska klawiatura ma troszke inne ulozenie przyciskow wiec nie moge zainstalowac polskich znakow bo bym sie pogubil :P ale bede zostawial wiadomosc drobnym druczkiem :mrgreen:

Pozostaje ci możliwość, której sam używam mimo posiadania polskiej klawiatury, używania Mozilli która sama podkreśla błędy, zaznaczamy PPM, wciskamy poprawna wersje i gotowe :)

Nie wiadomo czy boski firefox rozpozna polski na kompie na, którym nie ma polskich znaków :P

ps. Zobaczcie na ikonkę pokazującą mój system operacyjny :mrgreen: tak sobie wszedłęm z linucha (kozak) :P

Oki następny art napisany :mrgreen: tym razem opis jak założyć konto na Silkroad :-P

chętnie napisałbym coś na temat expienia w L2 ale ze zarazie nie mam instalki na kompie pozostanę na pisaniu poradników rejestracji :-D

Kroolik dzięki za rade, drugi art nie powinien mieć już tylu błędów :)

No ładny art :-P Tak dla zabawy, też zaczne pisać poradnik, mhmm ..... a i Chmarus dodaj te wszystkie tutny na strone www :)

http://www.mmorpg.org.pl/forum/topics48/mu...-vt366.htm#2132

Zrobie tutorial do MU Online jak sie zarejestrować ;)

Pozdr,

//edit

Phi, wie ktos jaka jest oficjalna strona MU? Bo chyba cos sie zmienila :/

Chwilowo niedostępna ;-) Tam gdzie trzeba jakieś klucze, tudzież inne cudy-niewidy poradnik się przyda. Ale nie róbcie poradników rejestracji do każdej z gier bo niekiedy to sprawa banalna :)

planowalem skonczyc dzisiaj kolejny poradnik niestety z przyczyn nad którymi nie miałem wpływu zdążyłem go napisać tylko do polowy :-P

jutro powinien być już skończony i wklejony :-D

... wooohoo jestem waszym przyjacielem :mrgreen: pierwszy w grupie....mam nadzieje ze nie ostatni :P

a tak btw sadze ze wszyscy powinni zacząć pisać poradniki szczególnie Admin i moderatorzy by dać dobry przykład reszcie użytkowników a tak poza tym to świetna zabawa ;-)

pzdr 4 All !! 8-)

Mam problem z registration key w RF Online nie wiem gdzie go znaleść

Prosze o szybką odpowieć :cry:

[ Dodano: 2008-05-23, 11:00 ]

Co to właściwie registration key??????????????????

[ Dodano: 2008-05-23, 11:03 ]

Moje GG 9243614

Tutaj masz >>> CLICK poradnik :)

mam problem taki jak w temacie mam gre robie konto nagle wyskakuje że chcą key przeszukałem website i nic nie mogę znaleśc prosze o pomoc kontakty :

-bezpośredni na forum

-gg:2058186

-@ : Matiz2400@Gmail.com

thx.