RF Online Manual Patch

Witam!

Ściągnąłem dziś RF Online w paczkach z głównej strony www.playrf.com

Rozmiar update'u gry mnie zaskoczył, potrzeba 1433 plików, które mają niebagatelne rozmiary, ale szybkość pobierania jest żenująca. Zajęło by mi to z około 6 godzin, wytrzymałbym gdyby nie to, że po każdym wyłączeniu Lunchera, cały update trzeba pobrać od początku.

Dlatego bardzo proszę kogokolwiek, żeby podał mi link z manual patchem, albo sam go z upload'ował. Pomoże to nie tylko mi, ale komuś na przyszłość.

a dałbyś mi link do downloadu bo szukam i znaleźć nie moge, a tez bym pograł :D

najlepiej gdzie jest wybór downloadu,a nie bezpośredni :P

Po lewej stronie pisze ci w małym okienku ,,Client Download''

Dwarfar gram od RF od dosyć dawna formatowałem komputer nie raz, ściągałem rf na nowo i fakt że nowe aktualizacje ściągają się troszkę, ale nigdy nie miałem tak że po każdym włączeniu launchera musiałem aktualizować klienta na nowo O.o nie bardzo mam pomysł jak rozwiązać twój problem =/ Nawet po przerwaniu pobierania i wyłączeniu lanunchera po ponownym uruchomieniu nie zaczynał od nowa, może jeżeli masz taką możliwość zostaw włączony komputer na noc z uruchomianym launcherem żeby zaktualizował grę do końca, możliwe że problem wynika z przerywania aktualizacji.

RedRum tak jak napisał Dwarfar na stronie http://www.playrf.com po lewej stronie klikasz na klient donwload, tylko z tego co pamiętam to trzeba się najpierw zajerestrować.

PS. Jeżeli ktoś z was ma zamiar grać rasą Bellato to odezwijcie się pod nick Zoey :>

Witam!

Ściągnąłem dziś RF Online w paczkach z głównej strony www.playrf.com

Rozmiar update'u gry mnie zaskoczył, potrzeba 1433 plików, które mają niebagatelne rozmiary, ale szybkość pobierania jest żenująca. Zajęło by mi to z około 6 godzin, wytrzymałbym gdyby nie to, że po każdym wyłączeniu Lunchera, cały update trzeba pobrać od początku.

Dlatego bardzo proszę kogokolwiek, żeby podał mi link z manual patchem, albo sam go z upload'ował. Pomoże to nie tylko mi, ale komuś na przyszłość.