witam was dzisiaj gdy wszedlem na kompa i na ta strone zobaczylem i przeczytalem ze wlasnie rozpoczyna sie gra Rf Online tak sie uceszylem widze ze nowa firma ma teraz i mam prosbe jutro zaczne sciagac gre i czy moze ktos chce to zrobimy sobie tak ze bedziemy razem grac kto chetny niech pisze
Rf Online
na jakiej stronie to przeczytałeś,na ich głównej pisze, że zamknięta
tam gdzie spis MMORPG
tu info od Landrynka to to co mnie posiceszylo i tam jest strona z 1screen
RF Online - Reaktywacja!
Upadek projektu nie zawsze oznacza jego całkowity koniec i tak właśnie jest w tym przypadku. Jak wszystkim wiadomo kilka miesięcy temu Codemasters, wynajemca RF online ogłosił zamkniecie serwerów z powodu braku porozumienia z producentem gry. Gdy wszyscy spisali projekt na straty, na przeciw wyszła firma CCR INC która podpisała kontrakt na prawo do uruchomienia RF online dając tym samym druga szanse upadłemu mmo. Po dwóch miesiącach poprawek i ulepszeń podczas CB, projekt oficjalnie wystartował 18.01.2009. Gra ma status F2P. Oznacza to że jest całkowicie darmowa. Miejmy nadzieje ze nowy właściciel utrzyma leprze stosunki z producentem i tym samym utrzyma projekt przy życiu. Zapraszam do przetestowania nowego/starego RF Online i życzę miłej gry.
Konto można założyć TUTAJ
Więcej informacji na temat RF Online można znaleźć na oficjalnej stronie GRY
Informator: Landrynka
Ja bede grał :PP tylko kur.... motam sie z rejestracjia wszystko dalem git ale jakis verification wyskakuje ;/ ale dam rade dzisiaj juz pobiore
Osobiście nie radzę testować globala RF. Po pierwsze są cholerne lagi, serwery chyba tylko w Korei stoją (lub czymś podobnym), opóźnienia kilku sekundowe i czasem zwiechy (nie z winy komputera). Po drugie na starcie dostajemy launchera i inne bronie o wysokim dmg (tzw. return weapon) przez co gra jest strasznie uproszczona. Po trzecie exp jest x3. Na pewnych mobach level wchodził nawet co 2 kille nonstop. Testowałem tą wersję około pół miesiąca temu i dałem sobie spokój, bo jest po prostu zbyt nudna. Nie wiem, jak teraz z lagami, czytam na stronie rf, ze doszedł nowy serwer.
Osobiście nie radzę testować globala RF. Po pierwsze są cholerne lagi, serwery chyba tylko w Korei stoją (lub czymś podobnym), opóźnienia kilku sekundowe i czasem zwiechy (nie z winy komputera). Po drugie na starcie dostajemy launchera i inne bronie o wysokim dmg (tzw. return weapon) przez co gra jest strasznie uproszczona. Po trzecie exp jest x3. Na pewnych mobach level wchodził nawet co 2 kille nonstop. Testowałem tą wersję około pół miesiąca temu i dałem sobie spokój, bo jest po prostu zbyt nudna. Nie wiem, jak teraz z lagami, czytam na stronie rf, ze doszedł nowy serwer.
Hmm.. skąd możesz wiedzieć, nowa firma wzięła się za tą grę, chyba że grałeś..
Ja zainteresowany.. może też bym zagrał
Juz Pobrane zainstalowane zara lici patch ale nie wiem jak sie zarejestrowac jakis blad wyskakuje i ch*j wie o co chodzi pomoze ktos?
ok widze ze torche sob juz pisze ja bede gral robotami fajnie wygladaja a na youtube widzialem ziomka jak kazdego na arenie rozwalal i skillem i nawala oczywiscie mowie o robocie
to ja chyba tez się przyłącze
Hmm.. skąd możesz wiedzieć, nowa firma wzięła się za tą grę, chyba że grałeś..
No napisałem, że z pół miecha temu grałem, kiedy chciałem wrócić do RF i dowiedziałem się, że zamykają europejskie serwy. Od połowy stycznia jest już global. Jak ktoś chce grać to i tak zagra.
ok supcio mi idzie na razie zrobilem konto moge juz wejsc na RF Online ale musze zgrywac zgrywam w 4patchach 1 juz mam 2 sie sciagaja ale za 1godz. bede i jutro ostatni i bede mucil
wlasnie za***iscie super dla mnie dzisiaj wchodze na strone spis gier MMORPG i czytam a tu dodatek do silkroad tak sie ucieszylem ale dopiero 1marca czyli jutro
RF jest świetny , ąz mi przykro że z wami nie pogram
a to czemu
Bo od AoC juz chyba nic mnie nie oderwie:)
zycze milego grania
tam gdzie spis MMORPGtu info od Landrynka to to co mnie posiceszylo i tam jest strona z 1screenRF Online - Reaktywacja! Upadek projektu nie zawsze oznacza jego całkowity koniec i tak właśnie jest w tym przypadku. Jak wszystkim wiadomo kilka miesięcy temu Codemasters, wynajemca RF online ogłosił zamkniecie serwerów z powodu braku porozumienia z producentem gry. Gdy wszyscy spisali projekt na straty, na przeciw wyszła firma CCR INC która podpisała kontrakt na prawo do uruchomienia RF online dając tym samym druga szanse upadłemu mmo. Po dwóch miesiącach poprawek i ulepszeń podczas CB, projekt oficjalnie wystartował 18.01.2009. Gra ma status F2P. Oznacza to że jest całkowicie darmowa. Miejmy nadzieje ze nowy właściciel utrzyma leprze stosunki z producentem i tym samym utrzyma projekt przy życiu. Zapraszam do przetestowania nowego/starego RF Online i życzę miłej gry.Konto można założyć TUTAJ Więcej informacji na temat RF Online można znaleźć na oficjalnej stronie GRYInformator: Landrynka
Witam =)
Jestem nowy na forum, i po pierwsze chciałbym sprostować zacytowane bzdury.
Prawdą jest, że stary RFO upadł ze względu na nie dojście do porozumienia w sprawie przedłużenia kontraktu między CodeMasters i producentem gry. A więc o jakie bzdury mi chodzi? O takie, że to właśnie CCR INC jest producentem tej gry(a od teraz jednocześnie wydawcą na większość świata), a nie kolejnym wydawcą, który wykupił licencję. Gra jest co prawda darmowa, ale istnieje w niej Cash Shop, który daje przewage tym, których stać na wydawanie sporej kasy na grę. O "stosunki wlasciciela z producentem" nie musimy się martwić, bo jak już wspomniałem obecnym właścicielem licencji na angielską wersję jest właśnie producent.
Czym powinniśmy się martwić to okropne lagi i disconnecty. Spowodowane są kiepskim połączeniem europy z koreą(gdzie stoją nowe serwery), większość europejskich operatorów łączy się z tym krajem dosyć okrężną drogą...
pozdrawiam
Okej masz mój szacun , tu na forum żadko kto wypowiada sie tak rzeczowo jak ty . Mam nadzieje że wszedłerś tu na dłużej a nie tylko prostować błedy przy RF
witam was dzisiaj gdy wszedlem na kompa i na ta strone zobaczylem i przeczytalem ze wlasnie rozpoczyna sie gra Rf Online tak sie uceszylem widze ze nowa firma ma teraz i mam prosbe jutro zaczne sciagac gre i czy moze ktos chce to zrobimy sobie tak ze bedziemy razem grac kto chetny niech pisze