Ride of Icarus P2W?

Ja mam pytanie bo zastanaiwam sie nad rozpoaczeciem przygody , jednak po jednym z watkow na oficjalnym forum lekko przeszla mi ochota . Czy to prawda ze w IS jest kamien ktory zapobiega spadkowi enchantu w przypadku failu (http://forums.icarus.nexon.net/discussion/5565/how-to-upgrade-past-10-without-spending-real ) ? Jezeli tak to odrazu wiem ze nie mam co zaczynac keidy cash shoperzy zrobia +20 w pare dni a bez wydawania kasy jets to praktycznie nie mozliwe ... Wiem ze dostaje sie darmowe pkt ale to zalosna ilosc ... Tylko mi nie mowcie ze to nie jest p2w kiedy ktos za kase wczesniej czy pozniej zrobi +20 bo nigdy mu enchant nie spadnie a gracz ktory nie wpakuje ral kasy nie ma na to nawe szansy ...

Akurat zrobienie broni na ponad 12-15 jest praktycznie niemożliwe bez pakowania $ (łatwo o spadek plusa a nawet rozwalenie broni co w przypadku broni legendary może zaboleć) :( więc się z Tobą zgodzę, ale to i tak nie przeszkadza dobrze się bawić :-) zawsze taką broń będzie można kupić w sklepie i nie trzeba zaczynać z nastawieniem, że muszę być top1 na serwie ;P

Uuu nie ładnie. No nie wiem czy Nexon nie rozkręci takiego sposobu na :hajs::hajs::hajs: w przeciągu kilku miesięcy. Coś czuję, że może być ciężko ale... zobaczymy, pogramy i ocenimy ; )

Kto mowi o top 1 z roznica gear +10 a +20 to nawet pvp nie pograsz bo bedziesz 1 shotowany .. dla mnie to zadna zabawa keidy juz od startu servera wiesz ze nie masz szans z kimkolwiek kto wyda troche $$ takze odpuszczam... dzieki za rozwianie watpliwosci :)

Zobaczymy jak to będzie wyglądało na prawdziwym max levelu. Enchantowanie broni z 25 lvlu na +20 to i tak strata czasu. Na wyższych levelach będą lepsze kamyki to pewnie łatwiej będzie enchantować. Chociaż pewnie dobicie do +20 na f2p i tak będzie graniczyło z cudem :P

Jesli chodzi o enchantowanie to male ma to znaczenie. Glownie chodzi o tame'owanie potworow i seal'owanie ich. Przyklad Bron na +10 daje +80 punktow do ataku, seal z mobka 20+ ( elite ) daje okolo +65. Oczywiscie mozna sie spierac ze majac +20 + dobry seal to jestes bogiem, ale w tej grze nie chodzi o 1vs1 bo nie ma wszechobecnego otwartego pvp. Sa mapy gdzie jest otwarte pvp ale tam sie chodzi w grupie / gildii :)

Ale wy macie problem ludzie.

Zakładając że gra będzie f2p(tak jak to ma inna wersja oraz jak to ma w zwyczaju nexon) to cieszcie się że wgl. możecie pograć.

Od tego jest item shop aby gra mogła na siebie zarabiać. Weźcie pod uwagę że macie dostęp do całego contentu bez kupowania żadnego DLC.

A to że w item shopie będą jakieś kamyczki do enchantowania (bez których da się normalnie enchantować) nie oznacza że gra nie jest warta uwagi.

Wy serio szukacie jak zwykle dziury w całym.

Spoko jezlei dla ciebei normalne jest to ,ze jezeli ktos placi to jets "bogiem" . Bedzie one shotowal cie bez wzgledu na to czy masz uber skila czy nie , a ty grajac nawet pareset godzin , nie masz szans zeby nawet go zadrapac . Gl z takim podejsciem tylko pozniej bez placzu ze 5 osob ( ostrych doterow ) rozwala cala gildie :) Bo przeciez to normalne wedug ciebie ^^

To akurat prawda no chyba ze te kamyki da sie odkupic poprzez ah to co innego, jesli nie to crapiszon

Ja mam pytanie bo zastanaiwam sie nad rozpoaczeciem przygody , jednak po jednym z watkow na oficjalnym forum lekko przeszla mi ochota . Czy to prawda ze w IS jest kamien ktory zapobiega spadkowi enchantu w przypadku failu (http://forums.icarus.nexon.net/discussion/5565/how-to-upgrade-past-10-without-spending-real ) ? Jezeli tak to odrazu wiem ze nie mam co zaczynac keidy cash shoperzy zrobia +20 w pare dni a bez wydawania kasy jets to praktycznie nie mozliwe ... Wiem ze dostaje sie darmowe pkt ale to zalosna ilosc ... Tylko mi nie mowcie ze to nie jest p2w kiedy ktos za kase wczesniej czy pozniej zrobi +20 bo nigdy mu enchant nie spadnie a gracz ktory nie wpakuje ral kasy nie ma na to nawe szansy ...