Riders of Icarus - skiny

Siemano, wie ktoś jak zdobyć skiny do swoich pupilków? widzę, że sporo ich niektóre mają, ale nie można ich zmienić. Dostępne w shopie? z misji? ktoś coś?

jest vendor w stolicy, który sprzedaje skiny za 'lucky coin', ja dostałem chyba 10 z jakiegoś questa czy achievementa. Innych sposobów nie znam (pewnie cash shop ^^)

Podepnę się z małym offtopem żeby nie robić nowego tematu.

Około 14 lvla trafiamy na pierwszy dung. Po przejściu go po raz pierwszy dostajemy od NPC questa, do którego wykonania potrzebujemy mieć 15 poziom. Pechowo zabrakło mi dosłownie 3k expa i postanowiłem pójść solo na ww. dung na poziomie Elite. Padłem w trasie chyba ze 3 razy i teraz moja postać stała się nagle gównem, które ledwo chodzi... Szybkość spadła praktycznie do 0. Tak samo mam chyba mniej HP niż miałem wcześniej. Ktoś się orientuje jak "się naprawić"? Wyszedłem już z dunga, zresetowałem go i nic -.-

OK już wiem... Trzeba odczekać określoną ilość czasu.

@Avementi - skiny możesz dostać z Lucky Boxów (Item Shop/eventy), masz 3 rodzaje takich pudełek - Ground Familiar Skin Lucky Box (30 Elluns), Aerial Familiar Luck Box (30 Elluns), Premium Familiar Skin Luck Box (50 Elluns) - każdy z nich to jeden randomowy skin. Jeżeli takowy Ci się nie spodoba bądź trafi Ci się duplikat to możesz go rozwalić za pomocą Familiar Skin Dismantling Tool (1 Ellun) otrzymując w zamian 5-20 Lucky Coinsów (zależnie od rzadkości skina) które możesz wymienić w stolicy u NPC'a zwanego Lucky na wybrany przez ciebie skin. Problem jest tylko ten, że u niej ceny skinów zaczynają się od 30 LC, a kończą na... 120 LC ; )

BTW - możesz przeglądać wszystkie skiny aktualnie dostępne w grze, klikasz B, wybierasz "Familiar Skins" i możesz sobie pomarzyć :feels:

@Kebes - po śmierci dostaje się debuffy np. ograniczające prędkość poruszania się, które dodatkowo rosną w siłę gdy giniemy raz za razem. Żeby się ich pozbyć możesz albo odczekać 10 minut albo:

1) Obok teleportów masz NPC-ów zwanych Mender, gadasz z takim, płacisz mu określoną ilość srebra, a ten natychmiast leczy twoją postać z tego cholerstwa.
2) Istnieją zwoje Dire Wound Cure, dzięki nim może się pozbyć pośmiertnych debuffów. 1 zwój - 1 debuff.

20160710172436_1_zps48oqhsaj.jpg

Jak macie jakieś pytania to piszcie śmiało. O grze wiem dość sporo. Pozdro ; )

Sorry za offtop ale kolega wyżej już odpowiedział na pytanie a ja aby nie tworzyć nowego tematu zapytam tutaj. Gram przez steama i niestety zalogowałem się na to konto co nie trzeba i teraz wie ktoś jak można się rzekomo wylogować bo ja nic niestety nie widzę Z góry dzięki za wszelką pomoc i jeszcze raz sorki :P

Siemano, wie ktoś jak zdobyć skiny do swoich pupilków? widzę, że sporo ich niektóre mają, ale nie można ich zmienić. Dostępne w shopie? z misji? ktoś coś?