Szukam jakiegoś nowego mmo do pogrania i padło na ten tytuł. Gra/Grał ktoś w Riders of Icarus? Jest to gra przy której można zostać na dłużej? Ten mmorpg ma jakąś przyszłość?
Riders of Icarus
Nie lepiej już GW2?
Ogrywałem i strasznie mi się nie podoba
riders of icarus grałem z kumplem powiem szczerze że nam obu nie podeszła tak w skrócie nie rozpisując się jest po prostu nudna. jakbyś podał w co grałeś wcześniej albo jakie konkretnie mmo cb interesują to podałbym ci coś, a tak to proponuje ci TESO online i blade & Soul
ja tam polecam, po kilku updatach lvl cap wynosi 50 (a nie 25 jak było na początku) więc jest co robić. Fajny system łapania i zbierania mountów, dungi przyjemne, dużo farmienia (eq i materiałów do mountów). Na początek nie polecam grać klasami walczącymi w zwarciu bo walka nawet ze zwykłymi mobkami jest wyzwaniem i można się łatwo zniechęcić :-/
Aha no i solo tez za daleko się nie dojdzie bo już przy pierwszym dg bez dobrego eq się wiele nie zdziała. Dobra gildia + TS i gra się super
Szukam jakiegoś nowego mmo do pogrania i padło na ten tytuł. Gra/Grał ktoś w Riders of Icarus? Jest to gra przy której można zostać na dłużej? Ten mmorpg ma jakąś przyszłość?