[RidersOfIcarus] Crown IN Darkness

Witam na jakim serverze i świecie dużo gra polaków bo chce dołaczyć się do polskiej gildi

@up

Ta gildia gra na serwerze Koroshimo.

I ja chyba się dołącze do tej gildii bo samemu nie lubię grać :P

Lol serio 10 osobowy rajd czysczony w 3 bez zadnych problemow i to w tydzien po relasie ... Dla mnie porazka totalna tworcow ... "Hej dodajemy wam nowy rajd na 10 osob ale spokojnie za tydzien mozecie go juz solowac,,,,, " GG

Moze jak zwieksza lvl cap to zwieksza tez trudnosc tych raidow :P

Mam jedno pytanie gram magiem mam 8 lvl i jedną misje przegrałem była to misja w jaskini pająków gdzie miałem udać się do północnej bramy tam czekali zemną crow i musiałem walczyć nie wyjaśnie z kim bo nie wiem co to było i nagle kiedy próbowałem wygrać przegrałem chciałem to misje powtórzyć ale nie moge. powie mi ktoś jak ją moge powtórzyć

Rekrutacja otwarta zapraszamy aktywnych graczy w nasze szeregi. W przyszłym tygodniu wchodzi patch PvP, więc zacznie się zabawa :), startuje również event PvP w którym będziemy brać udział.

www.crownindarkness.com

ts.crownindarkness.pl

Dnia 17 Sierpnia wchodzi do gry patch PvP w związku z czym poszukujemy aktywnych graczy PvP/E!. Nie przyjmujemy do gildii ludzi nie korzystających z TeamSpeak'a.

crwn.jpg

Event za dzienne logowania między określonymi godzinami!

12.08.2016 3:00AM-5:00AM Brakarr Pet Box
12.08.2016 8:00PM-10:00PM Heroic Mark Box
13.08.2016 3:00AM-5:00AM Large Familiar EXP Potions
13.08.2016 8:00PM-10:00PM Golden Laiku Familiar
14.08.2016 3:00AM-5:00AM 3X Lv. 120 Elite Tempering Stones
14.08.2016 8:00PM-10:00PM Heroic Mark Box
15.08.2016 3:00AM-5:00AM Familiar Full Growth Potion
15.08.2016 8:00PM-10:00PM Ellun Box (30)
16.08.2016 3:00AM-5:00AM Ellun Box (20)
16.08.2016 8:00PM-10:00PM Heroic Seal Stone
17.08.2016 3:00AM-5:00AM Premium Familiar Skin Box

Gildia CrownInDarkness dalej zaprasza! W sobotę zmieniliśmy forum zapraszamy na:
www.crownindarkness.com
ts.crownindarkness.pl

Sekcja zamknięta nie rekrutujemy do gry Rider of Icarus.

:wub::wub:

Witam, na jakim serwerze gracie? :)

74833972798952540248.png

Crown In Darkness

Nadchodzi chwila kiedy do naszych "drzwi" zapuka Raiders of Icarus z tej właśnie okazji staramy się zebrać grono ludzi, szanownych graczy przyszłych kolegów i koleżanki do wspólnej zabawy, do głupich wpadek i do miejmy nadzieje wielkich emocji w pokonywaniu world bossow, ze już o zdobywaniu mountow nie wspomnę :-)

Kogo nam trzeba, WSZYSTKICH nie ważne czy grasz magiem, healerem, tankiem lub tez w przyszłości summonerem wspólnie to jakoś ogarniemy.

Grasz bardzo często a może jesteś tylko niedzielnym graczem wszyscy mile widziani.

Przyjmujemy młodych graczy, ale tez starych wyjadaczy. :)

Hmm Ale musimy jakoś to z balansować minimum +16 Rekrutować. Czego nam jeszcze trzeba, dobrego humoru pozytywnego myślenia, kultury osobistej i co za tym idzie szacunku do drugiego człowieka ,odrobinę chęci . GRAMY BEZ SPINY :) to nie to nie wyścig szczurów.

Jeśli uda nam sie to wszystko osiągnąć nie obiecujemy ze będziemy top jeden na serwerze ale przewidujemy świetną zabawę i milo spędzony czas [ Po pracy,po szkole czy tez po obowiązkach domowych] a to wszystko doborowym towarzystwie Gildiowiczow.

Co oferujemy zamian. Dokładnie to samo czego oczekujemy.

Riders of Icarus tam jeszcze nas nie było

Co Posiadamy ?

- Stronę Głowna Gildii

- Forum Gildii [ Pomoc - Informacje itp]

- Teamspeak 3

Linki Które ci się przydadzą ?

- Strona Główna : Gildia

- Strona Forum : Forum

- Rekrutacja Forum : Rekrutacja