Ridge Racer Driftopia - gameplay

Siemka. Chcuialem wam przedstawic chyba 1 gameplay z gry ridge racer driftopia po polsku. Nie chodzi mi o komentarz poniewaz nie mam mikrofonu a wersje gry. Mowcie swoje opinie na temat gry i gameplay'u. Z gory dziekuje i pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=crtcNMAoIZk&feature=c4-overview&list=UU-kZyfaEJwarmXh8I70Iz_A

Jeszcze raz przepraszam za brak komentarza, ale jezeli bede mial mikrofon to nagram to z komentarzem :)

@edit: {rzepraszam jeszcze za to ze jest 360p ale robilem to w camtasia studio 8 dalem zeby zmontowal w hd ale mu to nie wyszlo. Nastepny film bedzie w jakosci HD

10 fps time .

Zależy jakim okiem patrzeć. Jeśli bierzemy ją jako konkurencję dla NFS World to faktycznie gra jest słaba. Warto jednak spojrzeć na produkcję jako coś nowego bo jest to gra typu Arcade. Może i IS jest spory ale jakaś świeżość na rynku Racing MMO zdecydowanie się pojawiła.

Film bardzo cienkiej jakości... Mikrofon jak mikrofon ale do nagrywania wypada mieć też kompa jako takiego ;)

Xaorus ma rację, zainwestuj w mikro i graj w gry na miarę możliwości twojego komputera.

Interfejs zbyt bardzo mi przypomina nfs:world, i ogólnie gra mi jakoś się nie podoba, wole world'a choć jest też kilka innych fajnych gierek takie jak drift city(niestey juz nie długo zamykają grę) oraz trackmania która też daje dużo radochy :)

To jest normalne że można kupywać normalnie te "zestawy" nie mając pieniędzy na Steam? Właśnie kupiłem coś a 19.99 Euro, nie mając nic na koncie steam.

Gram, ale raczej nie polecam gra trochę pay2win i jest głupia zasada

gdy zniszczy Ci się wóz podczas wyścigu a nie masz już narzędzi do naprawy (na początek dostaję się ich 50, za naprawę tracisz 10) to musisz albo sobie je dokupić za Euro albo zniszczyć wóz co Ci oczywiscie nic nie daje

Ogólnie w skrócie można się nieźle wkurzyć.. wbijesz sobie poziom wyższy wozu, gra Ci się zbuguje co mi się nie raz trafiło rozwalasz auto o ścianę i wszystko w plecy, zaczynasz od nowa jakimś pyrdkiem..

Wiem ze mam slaby komputer, ale chcialem byc jednym z 1 ktory to nagra ;D

Siemka. Chcuialem wam przedstawic chyba 1 gameplay z gry ridge racer driftopia po polsku. Nie chodzi mi o komentarz poniewaz nie mam mikrofonu a wersje gry. Mowcie swoje opinie na temat gry i gameplay'u. Z gory dziekuje i pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=crtcNMAoIZk&feature=c4-overview&list=UU-kZyfaEJwarmXh8I70Iz_A

Jeszcze raz przepraszam za brak komentarza, ale jezeli bede mial mikrofon to nagram to z komentarzem :)

@edit: {rzepraszam jeszcze za to ze jest 360p ale robilem to w camtasia studio 8 dalem zeby zmontowal w hd ale mu to nie wyszlo. Nastepny film bedzie w jakosci HD