RIFT 30 dni

Nie no jasne nie mówie, że skile mają być jakieś kolorowe tylko śmieszy mnie sytuacja bijąc mobka zamachując od góry bije mu 12 dmg a używając skila, który tak samo wygląda jak normal atak ale zabiera 29 dmg

nowe kody do raptr wbiły

Otrzymałem już moją kopie Rifta z Raptr więc mam prośbę

potrzebuję kilku chetnych którzy albo załozą konto z mojego referera

https://rift.trionwo...n=ascend_invite

albo jeśli jeszcze grają na wersji trial dodadzą kod ZNLLNY33ZGH7DYXGF2NC na swoim koncie Trionu

https://rift.trionwo...em-voucher-flow

Na liście aktywowanych kodów powinna się pojawić pozycja *Ally of the Ascended*

Oczywiście wolałbym by te osoby nastepnie zdobyły kod na grę z promocji Raptr ;D

Odnośnie nabijania 14 godzin - taka wskazówka.

Tak jak myslałem, Rift wyrzuca z gry dość szybko - już po 10/15 minutach nieaktywności (ba, nawet jak się biegnie do przodu wyrzuca po godzinie) ALE -wyrzuca na ekran *Wylogowano z pozwodu nieaktywności*

Jesli nie zamkniecie tego ekranu to aplikacja Raptr będzie naliczała czas w nieskończonosć - tak więc można spokojnie wyrwac kod w tym samym dniu co tworzy się konto

Pozdrawiam

Czyli nie trzeba nad tym siedzieć cały czas ? Jak wywali to zostawić i nabija tak ?

@up Tak,ja zostawiłem postać afk w grze i poszedłem w kime.Rano okazało się,że pomimo tego iż wywaliło mnie z gry to raptor naliczał godziny.Trochę dziwne to,ale ta kto działa widać.

Tak. Tylko nie zamykaj okna, tyle

Dzięki wielkie. A doradźcie zostać przy grze czy poszukać czegoś innego ?

Moim zdaniem rift jest obecnie najlepszym f2p na rynku. Poziom endgame'u jest porównywalny z WoWem.

Hmm ok a co sądzicie o Dragon Prohpet ? Tera ? RaiderZ ?

@tsrx Hmm,no ja zostaje.Po pierwsze z tego względu,ze jak już napisałem w innym temacie,przerobiłem większość będących na topie producji mmo f2p.Poza tym,Rift mi się podoba ze względu na otwarty świat,dużo klas i multum kombinacji ze specami w ramach tych klas.Do tego dobra grafika,wszystkie opcje mam prawie na max ustawione,nom anizotropic filtering x5 tylko i antaliasing-smooth edge,jest jeszcze opcja supersampling ale jej nawet nie włączałem,podobno żre jak cholera i nawet mocne kompy zamulają.Poza tym jeśli chodzi Rifta to pvp daje radę,dungeony są naprawdę dobrze zrobione.Także jest co robić w grze,warto poświęcić trochę czasu i zostać na dłużej moim zdaniem.

Hmm mało odkryłem jeszcze w tej grze. A powiedz gram Warriorem czy można mieć podklasę ? Ciężko gra się w pvp moją klasą czy tylko ja jestem taki słaby ? Gram od 4 dni.

Masz bardzo dużo podklas... Wystarczy kliknąć na N żeby zobaczyć drzewka talentów. W jednym z tematów opisałem co i jak z buildami. (idziesz do trenera -> resetujesz talenty -> kupujesz dodatkowa rolę -> klikasz na N i potem na ikonkę drzewka (żeby samemu tworzyć build) -> i wsadzasz punkty według builda)

Btw. na pvp w rifcie przed 18lvl klasa melee nie ma się co wybierać.

Co do wymienionych przez ciebie gier:

o Dragon Prohpet ?

Kwestia gustu. Teraz będzie OB to sobie przetestujesz. Mnie ta gra odrzuciła (chociaż większość mówi że gra zaczyna się dopiero od 30lvl)

Tera ?

Gra już podumiera. Jak w Azji się rozwija tak w Europie... zmian nie widać i nadal brakuje tam endgame'u.

RaiderZ ?

Słaba optymalizacja, zerowy end game.

Sluchajcie dziala jeszcze ten patent z raptr bo nie wiem czy afkowac?

A tak trudno wejść na stronę raptr i sprawdzić? Działa. Zwykle nowe klucze (jeśli ich braknie) są restockowane w 4-5 dni.

Dzieki za odp. Na jakim servie gracie bo nie wiem gdzie zaczac?

Po prostu poprzeglądaj tematy wcześniejsze oraz ogłoszenia gildii...

Oddam konto 20 lvl + 30 dni darmowego grania + expansion pack z Raptra. Za jakieś konto w innej grze albo coś podobnego. Chętni pisać.

Jak wiemy wyszły klucze 30-dniowe . Poszukuje konta lub takiego klucza :) . Niestety z pewnych przyczyn nie zdobyłem tego klucza, :) Jak ktos rozczarował sie tą gra i nie bedzie kontynuował prosił bym o kontak :) w celu podzielenia sie tym kontem/kluczem , Dzieki i Ps gg nie aktualne prosze pisac na PW :)