Rift, abonament

Trochę się mylisz. Trzeba podawać numer karty żeby Trion miał pewność co do Twojej osoby. Przy pomocy wujka Google łatwo znaleźć generator. Oczywiście potem, o ile się nie mylę, można anulować subskrypcję i grać na samym pre-paidach, jeśli nie, to i tak nic nie szkodzi, numer karty masz przecież wygenerowany.

i mówi mi że ja się mylę........

wygadujesz durnoty, nic nie musisz podawać, przecież ja już gram od 2 miesięcy, mam konto założone i ŻADNEGO NR KONTA NIE MUSIAŁEM PODAWAĆ, już nie mogę KUR...WAGON ludzie czy ktoś z was zakładał konto do gry RIFT ? czy wymyslacie durnoty aby były ?

Jeszcze raz napisze:

kupujesz gre na allegro, zakładasz konto na stronie rifta i NIE WPISUJESZ ŻADNEGO NR KONTA, kod który dostajesz z allegro za 7 zł wpisujesz po zalogowaniu się na swoje konto gry na stronie rifta, klikając na niebieski button z napisem "apply game time card" i masz 30 dni grania, a potem kupujesz karty prepaid na keye pl na 30 albo 60 dni i wpisujesz kody które dostaniesz w to samo miejsce co wcześniej i w taki sposób przedłużasz swoje granie

Dziwne, bo ja jak miałem prepaidy to i tak musiałem potwierdzać to kontem O,o

i mówi mi że ja się mylę........wygadujesz durnoty, nic nie musisz podawać, przecież ja już gram od 2 miesięcy, mam konto założone i ŻADNEGO NR KONTA NIE MUSIAŁEM PODAWAĆ, już nie mogę KUR...WAGON ludzie czy ktoś z was zakładał konto do gry RIFT ? czy wymyslacie durnoty aby były ?

Czemu w dalszym ciągu to wpierasz? Wiem, że tak jest, bo grałem w tą grę. Trzeba podać numer karty kredytowej, lub podać kod pre-paidowy.

Czemu w dalszym ciągu to wpierasz? Wiem, że tak jest, bo grałem w tą grę. Trzeba podać numer karty kredytowej, lub podać kod pre-paidowy.

no właśnie dla mnie chodzi o to człowieku że albo to albo to, nie musisz podawać nr karty kredytowej jeśli opłacasz gre prepaidami, albo płacisz paypall

no właśnie dla mnie chodzi o to człowieku że albo to albo to, nie musisz podawać nr karty kredytowej jeśli opłacasz gre prepaidami, albo płacisz paypall

Jeśli nie będzie miał pre-paida, a wątpie, że od razu chce kupować to inaczej nie aktywuje konta niż poprzez podawanie danych.

Coś za dużo tego pieprzenia T.T

Chyba odpuszczę sobie Rifta.

Nie warto odpuszczać :) Pograj do 20 levela za darmo, kup Ashes of History Edition z Allegro, wpisz nr karty z generatora, anuluj subskrypcję karty i pograj przez ten miesiąc. Jak ci się nie spodoba to mało tracisz - ledwie 7zł. A jak ci przypadnie do gustu to warto zainwestować te 43zł na pre-paid.

ja swego czasu kupiłem na allegro kod do aktywacji konta za około 20zł, a prepaidy 30dni po 11zł (ale z tegoo co widzę nie ma już tak tanio), więc nie wszystkie tanie ceny na allegro to lipa

Ja w tej chwili gram na Trialu i zobaczę czy ta gra jest warta uwagi i czy jest tak dobra jak mówicie. 42zł miesięcznie to jeszcze nie jest tak źle ale jak będę grał w TERE i RIFT to już się robi duża suma:P Ale zobaczymy co będzie ciekawsze Rift czy TERA pogram trochę to się przekonam.

polece ci wujek rifta masz trail do 20 lvl kupujesz na allegro keta za 14 zl z dodtakiem a potem 42ale masz 20 lvl wbija sie z 4 dni a potem za 14 masz miech i wtedy decyduj

Tak więc...

Ile obecnie kosztuje abonament w Rifcie ?

I jakie są metody płatności ?

Jest może metoda sms'a ?

Coś takiego było między innymi w dofusie i wakfu.

Nie jestem pełnoletni i nie mam własnej karty kredytowej.