Trochę się mylisz. Trzeba podawać numer karty żeby Trion miał pewność co do Twojej osoby. Przy pomocy wujka Google łatwo znaleźć generator. Oczywiście potem, o ile się nie mylę, można anulować subskrypcję i grać na samym pre-paidach, jeśli nie, to i tak nic nie szkodzi, numer karty masz przecież wygenerowany.
i mówi mi że ja się mylę........
wygadujesz durnoty, nic nie musisz podawać, przecież ja już gram od 2 miesięcy, mam konto założone i ŻADNEGO NR KONTA NIE MUSIAŁEM PODAWAĆ, już nie mogę KUR...WAGON ludzie czy ktoś z was zakładał konto do gry RIFT ? czy wymyslacie durnoty aby były ?
Jeszcze raz napisze:
kupujesz gre na allegro, zakładasz konto na stronie rifta i NIE WPISUJESZ ŻADNEGO NR KONTA, kod który dostajesz z allegro za 7 zł wpisujesz po zalogowaniu się na swoje konto gry na stronie rifta, klikając na niebieski button z napisem "apply game time card" i masz 30 dni grania, a potem kupujesz karty prepaid na keye pl na 30 albo 60 dni i wpisujesz kody które dostaniesz w to samo miejsce co wcześniej i w taki sposób przedłużasz swoje granie