Tak więc...
Ile obecnie kosztuje abonament w Rifcie ?
I jakie są metody płatności ?
Jest może metoda sms'a ?
Coś takiego było między innymi w dofusie i wakfu.
Nie jestem pełnoletni i nie mam własnej karty kredytowej.
Tak więc...
Jest może metoda sms'a ?
Coś takiego było między innymi w dofusie i wakfu.
Nie jestem pełnoletni i nie mam własnej karty kredytowej.
42.90 na miesiac
karta kredyt, prepaidy,
Jest może metoda sms'a ?
oczywiscie z nie
Ja uzywalem prepaidow i bylo ok
Taniej niż TU raczej nie znajdziesz. Zauważ, że wraz zakupem CD-keya dostajesz miesiąc gry gratis.
Możesz też spróbować na Allegro, ale cena jest podejrzanie niska, więc radziłbym ostrożność.
Nie musisz mieć karty kredytowej, wystarczy wysłać przelew w banku. Po aktywowaniu CD-keya gra poprosi cię o numer karty kredytowej żeby rozpocząć subskrypcję. Tutaj masz dwa wyjścia (zakładając że nie masz karty):
1. Znajdujesz na Google generator numerów kart kredytowych i wpisujesz fałszywe dane, po czym anulujesz subskrybcję (anulowanie subksrybcji jest zupełnie bezpieczne, co do korzystania z generatorów nie jestem pewien, ale parę osób korzystało z tej metody i żadna kara ich nie spotkała)
2. Kupujesz od razu pre-paida (30 lub 60 dni) i aktywujesz go po CD-keyu, wtedy nie żąda już karty kredytowej.
Zaznaczam, że nie testowałem powyższych metod, ale szperałem kiedyś po forach i ludzie pisali że właśnie tak to działa. Niech jakiś gracz RIFTa potwierdzi, bo w sumie sam zastanawiam się nad zakupem.
Czyli żeby grać muszę kupić pudło i płacić abonament ?! Dziękuję...
na allegro masz RIFT z opłaconym abonamentem na 30 dni za 7 zł, kupuj bez problemu, to żadna ściema ja kupiłem tutaj i gram bez problemu, potem możesz płacić przy uzyciu karty kredytowej, przelewu, paypall, czy właśnie za pomocą kodów które kupujesz na keye.pl tzw. RIFT prepaid czy to na 30 czy 60 dni, zależy od ciebie, metode płatności możesz w każdej chwili zmienić, np. kupujesz karte prepaid na 60 dni, a potem bez problemu możesz opłacić następne miesiące za pomocą karty kredytowej albo paypall
jeśli zakupisz już rift i będziesz chciał opłacać gre przy użyciu kart prepaid, wystarczy że się zalogujesz na stronie oczywiście na swoje konto i klikniesz niebieski button "apply game time card" a jeśli inną metodą chcesz płacić wybierasz button "menage subscription" i tam dodajesz inne metody płatności
to by było na tyle, jak będziesz kupywał na allegro, nie buj nic, wszystko będzie OK, a mało tego w edycji "ASHES OF HISTORY EDITION" dostaniesz mounta który wygląda jak pająk i jakieś duperele jak mikstury na exp czy ciuszki
czyli wystarczy że zaplace raz 7zł i moge grać przez 30 dni? odrazu zawarta jest gra?
moge zalozmy kupic za 21zł 90 dni gry? czy tylko raz moge kupic to za 7zł?
Tylko raz możesz użyć kodu za 7zł, do aktywacji. Potem już normalne prepaidy za ~42zł/miesiąc.
dosc ciekawie, sprobowałbym ale nie mam zamiaru dawać numeru konta, zeby znowu ktoś im go wykradł
dosc ciekawie, sprobowałbym ale nie mam zamiaru dawać numeru konta, zeby znowu ktoś im go wykradł
Jakiego numeru konta?
Btw. 24 maja RIFT kolekcjonerka na Amazonie za 12 dolców.Massively
Miło, ale jeśli ta oferta za 7zł z Allegro jest rzeczywiście legit to nie ma się czym zachwycać ;]
Przypominam że na początku można grać bez wykupionej gry. DO 20 lvl za darmo, nawet jak wyskoczy informacja że trzeba kupić. Potem zdaje mi się wykupujesz gre za 7 zł i masz.
Dobra opjca zeby potestowac klasy którymi się gra wygodniej po prostu.
Jakiego numeru konta?
Nie trzeba podawac numeru karty kredytowej? (pomylilo mi sie z tym kontem)
Nie trzeba podawac numeru karty kredytowej? (pomylilo mi sie z tym kontem)
Nie jestem pewien, ale jak już pisałem da się to ominąć przez generator kart. Gdybym takową posiadał nie bałbym się że mi "wykradną", Trion to zaufana i solidna firma.
Nie jestem pewien, ale jak już pisałem da się to ominąć przez generator kart. Gdybym takową posiadał nie bałbym się że mi "wykradną", Trion to zaufana i solidna firma.
Taaaaa, tak zaufana że już raz jej wykradli...
jakie nr kont, ludzie, nic takiego nie musisz podawać, jakieś głupoty, teorie spiskowe wymyślacie
jakie nr kont, ludzie, nic takiego nie musisz podawać, jakieś głupoty, teorie spiskowe wymyślacie
Trochę się mylisz. Trzeba podawać numer karty żeby Trion miał pewność co do Twojej osoby. Przy pomocy wujka Google łatwo znaleźć generator. Oczywiście potem, o ile się nie mylę, można anulować subskrypcję i grać na samym pre-paidach, jeśli nie, to i tak nic nie szkodzi, numer karty masz przecież wygenerowany.
Jakie wykradanie kont ??
Najprosciej bedzie ci zrobic tak : alllegro.pl >rift key > mozesz kupic nawet bez aktywacji konta , o ile sie nie myle(nie musisz posiadac konta na allegro) przelewasz pieniadze na konto i na e-maila przychodzi ci key
Jakie wykradanie kont ??Najprosciej bedzie ci zrobic tak : alllegro.pl >rift key > mozesz kupic nawet bez aktywacji konta , o ile sie nie myle(nie musisz posiadac konta na allegro) przelewasz pieniadze na konto i na e-maila przychodzi ci key
Trochę się mylisz. Trzeba podawać numer karty żeby Trion miał pewność co do Twojej osoby. Przy pomocy wujka Google łatwo znaleźć generator. Oczywiście potem, o ile się nie mylę, można anulować subskrypcję i grać na samym pre-paidach, jeśli nie, to i tak nic nie szkodzi, numer karty masz przecież wygenerowany.
Jak widzisz to trzeba karte, przynajmniej wg tego co Inyenn mowi, ale moze sproboje wlasnie skorzystac z generatora a potem anuluje
a i co do pytania "jakie wykradanie kont??" NORMALNE - włam na serwery i zebranie poufnych danych klientow
a ten gosciu co rzucil teoriami spiskowymi to jakis * (rzuc sobie jakims losowym wyzwiskim)
Dobra....a mogę zrobić tak ?
Gram na trialu.
Kupuję oryginał w empiku.
A gdy skończy mi się czas mogę jeździć na tych kodach ? http://www.empik.com/karta-prepaid-rift-30-dni-trion-world-network,prod60319873,multimedia-p
Tak. Ale w Empiku przepłacisz niemiłosiernie (o ponad 100zł), nie lepiej zapłacić przelewem za key aktywujący z Allegro lub keye.pl? Pre-paid też jest cholernie drogi w Empiku.