Witam szuka 1/2(chyba ze będzie nas więcej) chętnych do gry w którąś z tych 2 gier. proszę podawać nr gg to sie odezwę.
Kontakt GG : 34580272
Witam szuka 1/2(chyba ze będzie nas więcej) chętnych do gry w którąś z tych 2 gier. proszę podawać nr gg to sie odezwę.
ale na privach czy gdzie?
nie umiesz czytać ? za nim napiszesz coś głupiego przeczytaj opis tematu.
Z takim odburkliwym typem jak ty raczej nikt nie zagra . Pozatym można grzeczniej i na 1 rzut oka nie widac że chodzi ci o "Globala" .
Jak się jest tępy i nie potrafi przeczytać tematu i opisu do niego to wybacz nie mam z takimi dzieciakami zamiaru grac. Temat i tworzona prze zemnie drużyna ma być inteligentna a nie mądra.
Widze w ch. osob. W rifta moge pyknąć pisz 1158747 . Mozliwe, ze jeszcze moj kolega zagra
ja wlasnie od wczoraj gram w rifta na serwie Blightweald.
Z takim odburkliwym typem jak ty raczej nikt nie zagra . Pozatym można grzeczniej i na 1 rzut oka nie widac że chodzi ci o "Globala" .
Ale to czysta metoda dedukcji... widziales privy RIFTa? Bo ja jakos nie .
Co do tematu... nie znajdziesz duzo ludzi tu. Tu sa typy ktorym tylko darmowe MMO w glowie albo privy ;]. Baaaa, nawet na darmowki narzekaja
Jako ze jutro mi się konczy pre-paid do wow'a,a sam wow mi się trochę już przejadł i przyda się przerwa.
To może jutro kupię prepa do rifta:),mam tam parę postaci, na Whitefall pvp, którymi zacząłem grać zaraz w dzień premiery,więc jak co to jutro dam znać,
czy jednak dalej wow,lub pogram z wami w rifta:).
@FreeQ
Są też tacy którzy,nie popierają gry na privach,a darmówki omijają z daleka:P.
Btw: w Aion'a też bym mógł zagrać mam tam gdzieś też parę postaci,ale nie lubię gier które opierają się w 100% na grindzie,a maksymalny lv wbijasz pół roku.
klubax nie graj na tym syfie (Blightweald) a na servie PVP Whitexxxx. Znalazlem super oferte na allegro 50 zl za 4 miechy + edycka kolekcjonerska
Ale to czysta metoda dedukcji... widziales privy RIFTa? Bo ja jakos nie .Co do tematu... nie znajdziesz duzo ludzi tu. Tu sa typy ktorym tylko darmowe MMO w glowie albo privy ;]. Baaaa, nawet na darmowki narzekaja
w Rifta gra bardzo duzo osob wiec nawet nie msuisz tu szukac
PS.Dziwne bo z Twoich mmo nie widze zadnego platnego widze , ze znasz wszystkich , widze ze sam narzekasz , dziwne bo ja czekam na Tere , zastanow sie zanim kogosc obrazisz , i nie pisz do mnie bo nie chce ciagnac glupich dysksuji , jak masz mniej niz 18 + t w ogole nie podnosc tematu.