Rift - Bloodiron PvP

a jak z ludzmi na bg/dg? wyszukuje jakos sprawnie dungi? bo bg to pewnie martwe na low lvlu tak jak na zavielu?

Pobieram grę ale pytanie mam odnośnie jak z populacją graczy,Do tego jak jest z tym p2w tylko w skrócie czy opłaca się zaczynać grac ? bo nie ukrywam ale jak zacznę grać chce na pewno zostać na więcej niż tydzień ale jeżeli p2w jest mocne i jest total hard to odpadam liczę na odpowiedz

jak masz starfall prophecy to nie powinieneś zbytnio odczuć żadnego p2w

@patrzyk

My dopiero powbijaliśmy 30+ lvl. W miastach ogólnie dużo ludzi jest. Także na End-Game'owych mapach też pewnie jest ok. Ciężko mi napisać coś więcej po dwóch dniach grania :P

@Thenaar no rozumiem ja sciągam gre dopiero jutro będzie z tym transferem także jutro rozpocznę z wami zabawę ale podobno jest strasznie podobna do wowa z tego co widzę i to mnie kręci strasznie szukam czegoś takiego na długie godziny byle się nie znudzić po 1 dniu :D

No to widać na pierwszy rzut oka Interface, system lfg, nawet name plates tak samo wyglądają :)

logujcie logujcie bo dziś ostatni dzień jak rozdają dodatek warty 20 euro
http://www.trionworlds.com/rift/en/2017/05/10/free-expansion-weekend-may-10-14/

Chłopaki gracie jeszcze? :D

Siema wszystkim, wraz z moim kumplem szukamy ludzi do gry w Rift'a. Oboje po raz pierwszy zaczynamy przygodę z Rift'em także byłoby miło gdyby znalazły się nowe osoby chętne do gry od zera. Serwer Bloodrine Realm PvP Frakcha Defiants. Na wszelki wypadek założyłem gildię żeby było łatwiej itd. Ktoś by reflektował? :) Jeżeli tak to łapcie mnie w grze pod nick'iem Furiat albo aplikujcie do gildii Hokuten Knights.