Siema wszystkim, wraz z moim kumplem szukamy ludzi do gry w Rift'a. Oboje po raz pierwszy zaczynamy przygodę z Rift'em także byłoby miło gdyby znalazły się nowe osoby chętne do gry od zera. Serwer Bloodrine Realm PvP Frakcha Defiants. Na wszelki wypadek założyłem gildię żeby było łatwiej itd. Ktoś by reflektował? Jeżeli tak to łapcie mnie w grze pod nick'iem Furiat albo aplikujcie do gildii Hokuten Knights.
Rift - Bloodiron PvP
Wpadnę zobacze. Macie tsa czy cos?
Czemu nie na serwerze Zaviel? Kiedyś był Mekką dla Polaków, może się jeszcze tam jacyś kręcą więc było by łatwiej o graczy. Nooo chyba, że rozchodzi się tu o rodzaj serwera w końcu Zaviel jest PvE.
Wpadnę zobacze. Macie tsa czy cos?
Można zorganizować w każdej chwili, ale czy warto dla 2-3 osób?
Nigdy nie udało mi sie jakoś za wiele w rifta grać. Chyba za dużo hejtóe o p2w sie naczytalem. Da się w to grać bez wkładania tony hajsu?
Nigdy nie udało mi sie jakoś za wiele w rifta grać. Chyba za dużo hejtóe o p2w sie naczytalem. Da się w to grać bez wkładania tony hajsu?
Oczywiście, że się da, są tak zwane REX'y które możesz kupić za walutę w grze od innych ludzi. REX daje ci trochę waluty premium a uzbieranie na niego to kwestia z tygodnia - dwóch po wbiciu 65 lvl'a (nie wiem jak na 70 lvl'u leci hajs). Są jednak rzeczy których nie da się kupić za grową walutę no i teraz znalezienie na rynku REX'a - mam wrażenie - graniczy z cudem. Jak wbijesz 65 lvl to top gear możesz kupić za farmione na questach, dungach, raidach, i pvp waluty (trochę to zajmie :D), więc nie musisz się tym za bardzo przejmować. Myślę, że rift został odrzucony przez graczy głównie z powodu starfall prophecy bo był to solidny kopniak ze strony twórców których dywizą są - a przynajmniej były - słowa: no tricks no traps - w odniesieniu do p2w, po czym dają dodatek do kupienia za kasę który zwiększa lvl cap :P. Wydaje mi się, że jeśli będziesz się dobrze bawił w grze i będziesz w stanie poświęcić trochę czasu na farme: daily, dungi, pvp, weekly, crafting questy, raidy i tego typu rzezcy to bez problemu będziesz mógł rywalizować z innymi. Możliwe, że do shopu dodali jakieś nowe płatne rzeczy po starfall ale o tym już nic nie wiem.
W każdą grę f2p da się grać bez wydawania hajsu. Aion, Rift i inne. Zawsze znajdą się tacy którzy będą krzyczeć, że p2w ale nie oszukujmy się darmowe gry muszą jakoś utrzymać serwery i jeszcze coś na tym zarobić. To jak piszę się ktoś?
a spróbuję w sumie. wysłałem requesta do gildii
Ja gram pierwszy raz, ale baaaardzo podobny do wow'a jest.
no to jedziemy z koksem. nick Kahunn
Ok coś tam powoli zaczyna się dziać Zgłosiły się do mnie dwie osoby Kahunn i Saitoru. Jakby ktoś jeszcze był chętny z nami zacząć grać to zapraszamy serdecznie. Kontakt pod nick'ami: Furiat i Dazenth.
Zobaczymy jak to będzie, sporo ludzi wróciło i czat żyje - a to jest piękne. Może uda się coś kiedyś porajdować nawet Ja wróciłem sprawdzić jak to wygląda, no i jak zwykle wciąga.
Ja żałuję, że tak późni zacząłem grać. Jako gracz WoW'a jestem zadowolony. Ta gra jest do niego tak bardzo podobna
Bez czatu głosowego to mi się nawet nie chce odpalać gierki ;D
Ja żałuję, że tak późni zacząłem grać. Jako gracz WoW'a jestem zadowolony. Ta gra jest do niego tak bardzo podobna
Guardians czy Defiants?
Wlasnie, jaka nacja? To raczej ważne.
Defiants
@edit
Zaktualizowałem pierwszy post. Serwer Głosowy to najmniejszy problem
Czemu akurat na Bloodiron? Większość osób i tak siedzi na Zaviel
Bo my zaczynamy od nowa. Na Zaviel siedzą Wiewiórki, ale my nie chcemy grać z ich altami tylko zbieramy ekipę od nowa. Złożoną przede wszystkim z nowych osób.