Rift - czy nadal żyje?

Zdecydowałem się na rift. Mógłby ktoś podać jakiś build do lvlowania warriorem? Niby na internecie są ,ale są chyba przestarzałe(z 2011r). Da ktoś jakiś dobry i sprawdzony?

Któryś z tych podstawowych będzie dobry. Nie pamiętam jak się one nazywają, wiem, że wybierasz 3 soul tree i przy dodawaniu talentów pokazuje Ci w co dawać, na początek są akurat.

Gdzie to jest? Ja coś chyba pozmieniałem przy tych soulach. Były z tego co pamiętam jedynie soule wybrane na początku. Nie znacie jakiejś strony z tym? A i czy jak kupię nową rolę to będę mieć tak jakby 2 zestawy dusz?

Tak, jak kupisz to będą dwie, maksymalnie możesz mieć chyba 6 całkiem innych buildów, albo 5.

Ok dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście na nowej postaci jest ta pomoc w talentach ,ale ja ją chyba anulowałem. Może ktoś podać jakiś sprawdzony build?

Tam w każdej chwili możesz do tego wrócić, tylko musisz zresetować talenty.

sa jakies rafy do rifta? albo refferale?;)

sa jakies rafy do rifta? albo refferale?

Kiedys byly, nie wiem jak jest teraz.

jakies gildie na bloodiron ktos zna pl?:)

Polaków jest hmm,mało-średnio ,ale jeśli chodzi o ogólną populację to nie ma najmniejszych problemów na znalezienie pt na śmieszne DRR-y czy inne party wymagające rzeczy.

A polskie gildie na Bloodironie? Chyba żadnej takiej nie ma z tego co mi wiadomo,ale mogę zaprosić do international gildii Albatross Gaming. Casualowa gildia i w dodatku niedługo zaczynamy progress z HK.

Zainteresowany? Napisz do mnie - nick Eothain (Defianci).

gram guardianem, lvl 17 na serwie Steampike, jak ktoś chce razem pobiegać, troche q zrobić i rozpiepszyć parę riftów piszcie na pw

Zna ktoś jakieś polskie gildie na Blodirion ,ale po stronie Guardianów?

z tego co wiem to na bloodiron za moich czasów rifta grało najwięcej polaków wiec na pewno coś znajdziesz

W dziale Gildie znajdziesz kilka grających w Rift. Gra w przeciwieństwie do innych utrzymuje stały poziom graczy, choć prawdopodobnie przy nowym dodatku do PvP ilość abonamentów może wzrosnąć.

Jest to dobra gra, w której (dzięki systemowi Riftów) cały czas coś się dzieje. I jak powiedzieli przedmówcy, mamy tu jeden z lepszych systemów klasowych.

heh tak czytam te komentarze, widzę te same tytuły co sam grałem tylko odmienne opinie. Dla mnie np rift znudził się dość szybko 46lvl wbiłem chyba. Tak samo diablo maksymalny lvl i nudaaa.

co do tych zmian roli w każym momencie dla mnie jest to minusem w grze, dla innego może się podobać.

gry sie nuda bo nie ma z kim grac;)

A na jakim serwerze gra najwięcej ludzi?

Ja też zrezygnowałem z tego powodu, że mało jest osób nisko levelowych i nudą powiewało, z bulem dało by się dobić do tego maxa, ale po co - może jeszcze kiedy wrócę, dobiłem chyba do 35

A wie ktoś czemu nie mogę przetransferować postaci do np. Icewatch? W ogóle mi nie wyświetla tego realmu

Z powodu przeludnienia servera zamknieto poki co transfer na niego.

Ja też zrezygnowałem z tego powodu, że mało jest osób nisko levelowych i nudą powiewało, z bulem dało by się dobić do tego maxa, ale po co - może jeszcze kiedy wrócę, dobiłem chyba do 35

widocznie zle server wybrales, ja na icewatch lvluje sobie teraz alta i co chwile spotykam mase ludzi o podobnym lvlu

nie mowiac juz o instant adventures na ktore wchodzi sie instantowo i zazwyczaj jest jakies 10-20 osob w rajdzie