Rift - czy opłaca się zaczynać

Witam. Jako że nie mogę już spędzać tylu godzin w Wow'ie poszukuję jakiegoś zamiennika. Rift rzucił mi się w oczy i w dodatku ludzie pisali że gra jest bardzo podobna do WoW'a. Tak więc kieruje do was kilka pytań.

-Ile zajmuje wbicie Lvl cap?

-Czy jest p2w?

-Czy gra w to dużo osób?

-Są jakieś instancje? jak tak od którego poziomu.

-No i oczywiście czy w ogóle opłaca się zaczynać?

Takich pytań jak zadałeś było juz wiele ! Poszukaj w postach a znajdziesz odpowiedzi ;) .

Ale odpowiem :

1. wszystko zależy od tego z jaką " pasją " grasz i czy zależy Ci na lvl cap czy na poznaniu gry ,

2. nie jest p2w , itemy z IS sa tylko dla wyglądu ,

3 . gra bardzo dużo osób , w samej naszej gildii (polskiej - i jak to podkreślam dość często : tej " jedynej " liczącej się ) jest średnio 30-40 osób online a w okresie rajdów jeszcze więcej ,

4 tak , BAAARDZO DUŻO , -dungeony , raidy , kroniki , eventy , rifty , inwazje itd, itd

5 nie , :rolleyes: --------- jasne ze TAK , tylko jest to gra która nagradza cierpliwych , wiec jeśli zamierzasz w nią zacząć to pożegnaj sie z innymi grami bo bardzo szybko do nich nie wrócisz .

pozdrawiam i zapraszam

VACOO --------- WIEWIÓRKI CHAOSU

-Czy jest p2w?

-Czy gra w to dużo osób?

-Dlugo dosc sporo czasu

-Troche tak troche nie

-sporo

-sa na poczatku tak banalne , ze az nudne + sysytem , ktory przenosi cie do nich automatycznie

-jezeli chcesz to tak

Polecam Aiona.

-Ile zajmuje wbicie Lvl cap? - Dużo, sporo questawania i instancjowania.

-Czy jest p2w? - Nie z a bardzo ;-) W końcu to gra PvE

-Czy gra w to dużo osób? - Bardzo dużo - wbrew pozorom.

-Są jakieś instancje? jak tak od którego poziomu. - Ta gra się na nich opiera :D

-No i oczywiście czy w ogóle opłaca się zaczynać? - Zagraj i zobaczysz. Ogólnie opłaca się jeśli pubisz PvE. Jeśli wolsiz PvP polecam również Aiona na Gameforgu.

-Ile zajmuje wbicie Lvl cap? sporo, na pewno w tydzień nie wbijesz, swego czasu jak było jeszcze p2p, ze 2 miesiące capa wbijałem

-Czy jest p2w? nie za bardzo

-Czy gra w to dużo osób? od groma

-Są jakieś instancje? jak tak od którego poziomu. masa instancji, rajdów, riftów, chyba od 15 poziomu, ale nie dam sobie reki uciąć

-No i oczywiście czy w ogóle opłaca się zaczynać? pewnie że tak, najlepsza gra f2p na rynku, reszta to albo bajkowy syf, albo gry które same się grają

Szkoda tylko ze Opvp w tej grze od początku leżało na niskim poziomie .

Max lvl na premiumce nie wychodząc z miasta wbijasz w 2 tyg tylko robiąc BG na questach myślę że znacznie szybciej to wbijesz .

Nie ma p2w ale wypada mieć premium acc

Masa ludzi

Nie ma nic lepszego na rynku na chwile obecną z gier mmorpg

dla mnie Rift/Aion to najlepsze gry f2p obecnie na rynku, z tym , że w Rifcie masz duuużo więcej contentu PvE i bardziej otwarty świat

Witam. Jako że nie mogę już spędzać tylu godzin w Wow'ie poszukuję jakiegoś zamiennika. Rift rzucił mi się w oczy i w dodatku ludzie pisali że gra jest bardzo podobna do WoW'a. Tak więc kieruje do was kilka pytań.

-Czy jest p2w?

-Czy gra w to dużo osób?