[RIFT] Exsulis

1322913482.png
Nasza Strona

7 Dni darmowego Triala

Gildia Exsulis istnieje niespełna 2 miesiące ale podczas tak krótkiego czasu poczyniliśmy bardzo duże postępy w progressie i nie tylko. Nasza gildia jest nastawiona głównie na raidowanie ( PvE ), oprócz tego posiadamy również bardzo dobrych graczy nastawionych na grę PvP . W tym wszystkim nie zapominamy o dobrej zabawie i atmosferze w gildii. Mogę zapewnić was ,że tego nam nie brakuje wkońcu ma to sprawiać przyjemność a nie niewolniczą pracę.

Nasz progress na dzień dzisiejszy to:

* HK 10/11

* RotP 4/4

* DH 4/4

* GP 4/4

* RoS 5/5

* GSB 5/5

Oferujemy:

* Komunikator głosowy TeamSpeak3

* Pomoc podczas gry

* Dobrą atmosferę w gildii

* Sprawne forum

* Raid Planner

* I wiele więcej ...

Zapraszamy wszystkich do wspólnej gry w gildii Exsulis w grze RIFT. Poszukujemy aktywnych graczy, znających się na swoich klasach a także chcących rozwijać się na poziomie end-game. Średnia wieku w naszej gildii wynosi 25 lat.

valdek.jpg

Chętni mogą skontaktować się w grze z osobami wymienionymi na końcu tego ogłoszenia lub składając podanie na naszej stronie.

Kontakt w grze: Svenq, Nuta, Raoden, Serwus lub Thaian

Nasza strona: http://exsulis-guild.guildlaunch.com

Strona konfliktu: Defiants

Serwer: Blightweald - PvE

Okej. Jak wykupię abonament to wiem do kogo się zgłaszać : D

Zapraszamy. Od razu nie musisz kupować abonamentu, 7 dni można pograć za darmo.

Zmień ten postęp w progresie bo to mało maślane.

Ale ja już mam grę w wersji kolekcjonerskiej.

Tylko niestety skończył mi się stały dopływ kasy i przestałem płacić :P

Własnie ściągam nigdy nie grałem zobaczy się co z tego będzie.Tylko mam pytanko czy Rift ma naprawdę kolosalne wymagania(znajomy opowiadał że ma bardzo duże).Pytam ponieważ grywam wyłącznie na laptopie( 4gb ram geforce 330m 1gbddr3 intelcore I5-parametry mojego laptopa) wiem że ktoś może się doczepić tego że mam wszystko na google lecz wolę oceny kogoś kto już grał w to nie ufam stroną z podanymi wymaganiami wielokrotnie się mylili ^^.

Nie no, dużych wymagań nie ma.

Mi na kompie śmiga na max (4gb ram, intel duo core 2.81GHz, GF GTS250 1gb), tylko w miastach/warfrontach/inwazjach i raid riftach muszę schodzić na minimum bo jednak trochę ludzi jest :P

To w sumie wychodzi na to że grasz na minimum ^^,mam nadzieję że gra przyciągnie mnie ponieważ grając w WoW już mnie lekko na wymioty bierze(jeśli ktoś gra 5 lat wie o czym mówię)

Ojj... Rift oprócz inwazji i riftów to czysty gameplay z WoW'a.. Przynajmniej takie jest moje odczucie.

To po prostu WoW z lepszą grafiką i kilkoma fajnymi rozwiązaniami :D

Ach... I ma troszeczkę gorsze PvP niż WoW. :P

Zaraz ok 20 min i tutaj moje pytanko po jakiej stronie gracie ?

Wszystko masz napisane.

Shard: Blightweald

Defiants.

Zagrałem i powiem tak że gra poza grafiką niczym nie fascynuje niestety.Wydaje mi się że za ten tytuł nie warto wydawać co miesiąc lub dwa pieniążki.

widocznie za malo siedziales w niej ;b

ja to samo moge powiedziec o WoW'ie - gierka nie ma polotu dla mnie

Kto co lubie, do Rifta przyciągają mnie takie małe szczegóły które na pierwszy rzut oka nie są znaczące a bardzo umilają grę. Jak bez żadnych addonów można zmienic ustawienie (praktycznie) wszystkiego, każdy dopasowuje grę do siebie. System makr mnie zdumiewa w tej grze :D Wkurzająca dla mnie była zmmiana eq z pvp na pve gdy musiałem klikać każdy item z osobna, aż dowiedziałem się iż jest komenda saveequip / loadequip (1-9) gdzie jednym kliknieciem zmieniam cały eq (można razem w jednym macro z rolą) i wiele takich dupereli których nie widać na pierwszy rzut oka a naprawdę umilają grę

Odświeżam, update progresu na HK

ledwo odświeżyłem a tu kolejny progress :D 10/11 bossów już poległo jedynym który jeszcze się opiera to akylios

1322913482.png

Nasza Strona

7 Dni darmowego Triala

Gildia Exsulis istnieje niespełna 2 miesiące ale podczas tak krótkiego czasu poczyniliśmy bardzo duże postępy w progressie i nie tylko. Nasza gildia jest nastawiona głównie na raidowanie ( PvE ), oprócz tego posiadamy również bardzo dobrych graczy nastawionych na grę PvP . W tym wszystkim nie zapominamy o dobrej zabawie i atmosferze w gildii. Mogę zapewnić was ,że tego nam nie brakuje wkońcu ma to sprawiać przyjemność a nie niewolniczą pracę.

Nasz progress na dzień dzisiejszy to:

* HK 10/11

* RotP 4/4

* DH 4/4

* GP 4/4

* RoS 5/5

* GSB 5/5

Oferujemy:

* Komunikator głosowy TeamSpeak3

* Pomoc podczas gry

* Dobrą atmosferę w gildii

* Sprawne forum

* Raid Planner

* I wiele więcej ...

Zapraszamy wszystkich do wspólnej gry w gildii Exsulis w grze RIFT. Poszukujemy aktywnych graczy, znających się na swoich klasach a także chcących rozwijać się na poziomie end-game. Średnia wieku w naszej gildii wynosi 25 lat.

valdek.jpg

Chętni mogą skontaktować się w grze z osobami wymienionymi na końcu tego ogłoszenia lub składając podanie na naszej stronie.

Kontakt w grze: Svenq, Nuta, Raoden, Serwus lub Thaian

Nasza strona: http://exsulis-guild.guildlaunch.com

Strona konfliktu: Defiants

Serwer: Blightweald - PvE