[RIFT] Hierogamy - zapraszamy!

logo.png

Polska gildia Hierogamy zaprasza!

http://hierogamy.com.pl

Frakcja: Guardians

Serwer: PVE (English)

Gildia rekrutuje:

* Graczy Hardcore

* Graczy Semi-harcore

* Graczy Casual

Aktualnie posiadamy własne forum, komunikator głosowy mumble oraz mnóstwo zapału do gry!

Nasza gildia to połaczenie hardcore'owych graczy z TeamQQuitter (gracze z korzeniami rosyjskimi) oraz Polaków z gildii Poland na serwerze PVE. Stworzyliśmy nową gildię dla wszystkich! Niezależnie od tego ile masz czasu na grę, jakie masz priorytety oraz cele, jesteś mile widziany w naszych szeregach.

Jako gildia planujemy grać na serwerze PVE - z kilku prostych przyczyn które są szeroko opisane na naszym forum! Mimo wszystko nastawiamy się na progres zarówno PVE jak i PVP. W naszych szeregach znajdują się gracze Hardcore jak i Casual, dla tego na pewno znajdziesz u nas ekipę dla siebie!

Aktualnie gildia liczy około 15 osób, mamy nadzieję że dołączycie również i Wy! :)

Oczywiście gra na serwerze PVE nie wyklucza możliwości konfrontacji z gildiami Defiant z serwerów PVP :) My wybierając PVE zapewniamy tylko stabilizację gildii, gdyż jak wiadomo serwery PVP umierają znacznie szybciej!

Mialem zamiar zainwestować kaske w te gre. Tylko ze u mnie z czasem jest ostatnio dosc dziwnie. W sensie szkoda mi marnowac calego czasu na gre przy kompie.

Tu moje pytanie.

Macie jakis podzial przywilejów? W sensie wszystkich traktujecie tak samo czy Graczy Casual traktujecie z większym dystansem niz HardCore?

Style, w LoE już nie gracie? hehe

Za nudne. Ogólnie F2P mmo są słabe :)

Nie ma to jak P2P, równe szanse wszystkich graczy, zazwyczaj dopracowane gry.

Za nudne. Ogólnie F2P mmo są słabe Nie ma to jak P2P, równe szanse wszystkich graczy, zazwyczaj dopracowane gry.

Zamówiłem pre-ordera, więc chętnie popykam z wami.

To elegancko. Im nas więcej tym weselej :)

Przepraszam FreeQ dopiero teraz przeczytałem Twojego posta.

Oczywiście wszystkich graczy traktujemy tak samo :) Na pewno nikogo nie dyskryminujemy ze względu na czas spędzony w grze. Dla tego wybraliśmy serwer PVE żeby każdy mógł grać tyle ile chce/tyle ile może, na serwerze PVP ciężko się gra, jeśli ma się godzinę-dwie dziennie.

Co do przywilejów to póki co mamy betę, wiele osób jeszcze zastanawia się nad kupnem gry, stąd w aktualnej fazie nie ma większego sensu przypinać komuś zadań. Myślę że na razie zależy nam na zapoznaniu się i stworzeniu klimatu, reszta przyjdzie na pewno z czasem. Będziesz miał ochotę pełnić jakąś funkcję w gildii - nie ma problemu. Nie będziesz miał na to czasu? Również żaden problem.

Strona padła, czyżby plany się zmieniły?

-

Już działa.

Nie nie, nic się nie zmieniło. Akurat raz na rok u hostera u którego wykupiłem serwer jest "konserwacja". Tak się nieszczęśliwie złożyło że akurat na tydzień po ruszeniu strony wypadł ten dzień :)

Kilka godzin później wszystko wróciło do normy, nadal bardzo serdecznie wszystkich zapraszamy!

a ja mam takie pytanko :) da sie kupic gre w pudelku tak ?. i jak sie ja kupi to juz nietrzeba placic za gre ?

PS: gralem w cbt rogalem, gra przykula moja uwage, i moze powroce do niej tak ze tera trza kase skombinowac :)

a ja mam takie pytanko da sie kupic gre w pudelku tak ?. i jak sie ja kupi to juz nietrzeba placic za gre ?PS: gralem w cbt rogalem, gra przykula moja uwage, i moze powroce do niej tak ze tera trza kase skombinowac

Nie ten temat. Na nasze szczęście jest abonament miesięczny bez item shopa. Czy w tym momencie można kupić wersje pudełkową to nie wiem, ale lepszą opcją jest zamówienie pre-ordera(szybszy start o mniej więcej tydzień).

Nie prawda Dixell :)

Lepiej kupić wersję pudełkową stąd:

http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Role-Playing-MMORPG/Rift-Collectors-Edition-with-Game-Exclusive-Preorder-Bonus-Downloadable-Content/~r353531/?s=Rift

Kupując dostajesz klucz do Headstartu oraz za ok. 190 zł masz pudełkową wersję kolekcjonerską :)

Gra wymaga jednak stałych opłat abonamentowych.

Ja mieszkam w angli to troszke taniej mi to wyjdzie xD. ale jeszcze zobacze jak to bedzie bo gra naprawde warta jest tych abonamentow :).

Zagraj z nami podczas Open Bety!

gildia.jpg

Już dzisiaj o 19! Zapraszamy na serwer BLIGHTWEALD frakcja GUARDIAN:) Oraz na nasze Mumble:

IP: 87.98.235.208

PORT: 2508

HASŁO: guardians

Im więcej ludzi tym weselsza gra :)

Zagraj z nami podczas Open Bety!Już dzisiaj o 19! Zapraszamy na serwer BLIGHTWEALD frakcja GUARDIAN:) Oraz na nasze Mumble:IP: 87.98.235.208PORT: 2508HASŁO: guardiansIm więcej ludzi tym weselsza gra

Mialem grac z wami. Ale od Dixa sie dowiedzialem ze gracie po "jasnej stronie mocy". Wiec odpadam :). "Ciemna strona widelca 4ever" :D

W tej grze nie ma podziału na jasnych i ciemnych :o

Tutaj są po prostu dwie frakcje walczące o to samo :D

Rekrutacja przed headstartem! Już w czwartek wielki start gry! Zapraszamy serdecznie na nasze forum:

Krótki guild promo movie:

Sorry za double post, forum coś przymula :/

Odświeżam temat oraz zapraszam do gildi! Przyjmujemy każda klasę, nie ma wymaganego lvl. Zapraszamy na nasza stronę http://hierogamy.com.pl/index.php

logo.png

Polska gildia Hierogamy zaprasza!

Frakcja: Guardians

Serwer: PVE (English)

Gildia rekrutuje:

* Graczy Hardcore

* Graczy Semi-harcore

* Graczy Casual

Aktualnie posiadamy własne forum, komunikator głosowy mumble oraz mnóstwo zapału do gry!

Nasza gildia to połaczenie hardcore'owych graczy z TeamQQuitter (gracze z korzeniami rosyjskimi) oraz Polaków z gildii Poland na serwerze PVE. Stworzyliśmy nową gildię dla wszystkich! Niezależnie od tego ile masz czasu na grę, jakie masz priorytety oraz cele, jesteś mile widziany w naszych szeregach.

Jako gildia planujemy grać na serwerze PVE - z kilku prostych przyczyn które są szeroko opisane na naszym forum! Mimo wszystko nastawiamy się na progres zarówno PVE jak i PVP. W naszych szeregach znajdują się gracze Hardcore jak i Casual, dla tego na pewno znajdziesz u nas ekipę dla siebie!

Aktualnie gildia liczy około 15 osób, mamy nadzieję że dołączycie również i Wy! :)

Oczywiście gra na serwerze PVE nie wyklucza możliwości konfrontacji z gildiami Defiant z serwerów PVP :) My wybierając PVE zapewniamy tylko stabilizację gildii, gdyż jak wiadomo serwery PVP umierają znacznie szybciej!