Rift kilka pytań

1. Jak jest w tej grze z ulepszaniem przedmiotów? Wiem, że są jakieś runy co się wkłada i miksturki, którymi się czaruje broń na 24h. Tylko to jest czy jest jakieś ulepszanie na +1/+2 itd...?

2. Od jakiego poziomu warto tam robić eq? Na 60 czy wcześniej?

3.Można jakoś przenieść postać na inny serwer?

4. Jak się najszybciej wbija poziom? Questy/PvP/Dungi bo mam 37 i troszku zaczyna mi to wolno lecieć. Bez dodatku Storm Legion.

5. Jak się wbija Prestige Rank?

6. Można jakoś ustawić w opcjach, że gościu sam mi atakuje przeciwnika i obraca się w jego strone a ja sobie tylko biegam i klikam skile?

Na pytanie 1 i 4 znam już odpowiedź.

Odświeżam

a odpowiesz mi na te 1 i 4 ?:D

1. Ulepsza się tak jak napisałem. Przynajmniej taki mi pisali na czacie w grze.

4. Bez dodatku Storm Legion najszybciej to się chyba expi na arenie.

sork za off-top , ale nie chcę robić nowego tematu. Czy Storm legion można jedynie wykupić za realne pieniądze czy istnieje jakiś inny sposób jego zdobycia ?

2.Eq przydaje sie zbierac jakies w miare fajne od 50 a potem na 60 juz starasz sie o jak najlepsze itemki.5. Prestige rank dostajesz na arenach PVP od 50lvlu. 6. Przeciez tak jest normalnie xd A co do storm legion to ten dodatek jest juz normalnie w grze tego nie musisz kupowac chyba ze chcesz miec dodatkowe soule. W grze mozesz kupic kredyty za platynki. Cena wynosi okolo 1300p.

1. Podczas craftowania itemu możesz włożyć augment który doda itemowi statystyki na zawsze. Później możesz w item włożyć runę, która również da staty na zawsze. Na koniec, w bronie możesz dodatkowo wkładać czasowe enchanty. Średnio trwają od 1 do 6 godzin.

2. Przed 60 wystarczą itemy z questów, po 60 dopiero warto zainwestować w craftowane itemy..

3. Tak, ale nie na każdy. Musisz sam sprawdzić w grze na które się teraz da.

4. Trochę wszystkiego, ja robiłem tak że po prostu szedłem z questami i co jakiś czas wchodziłem sobie na pvp / dungeony żeby trochę urozmaicić czas.

5. Po wbiciu 50 lvla, za cokolwiek związanego z pvp (daily quest, warfronty, zabicie przeciwnika) dostajesz prestige, jest 80 ranków. Im wyższy rank tym lepszy pvp gear możesz kupić.

6. Nie, zaznaczasz target, sam się obracasz i sam do niego biegniesz. To gra, nie film.

1. Jak jest w tej grze z ulepszaniem przedmiotów? Wiem, że są jakieś runy co się wkłada i miksturki, którymi się czaruje broń na 24h. Tylko to jest czy jest jakieś ulepszanie na +1/+2 itd...?

2. Od jakiego poziomu warto tam robić eq? Na 60 czy wcześniej?

3.Można jakoś przenieść postać na inny serwer?

4. Jak się najszybciej wbija poziom? Questy/PvP/Dungi bo mam 37 i troszku zaczyna mi to wolno lecieć. Bez dodatku Storm Legion.

5. Jak się wbija Prestige Rank?

6. Można jakoś ustawić w opcjach, że gościu sam mi atakuje przeciwnika i obraca się w jego strone a ja sobie tylko biegam i klikam skile?