Witam mam kilka pytan odnośnie RIFTa.
1. Trzeba kupowac jakis dodatek aby w pelni moc korzystac z gry?
2. Jest to typowy point 'n' click?
3. Jak z populacja?
4. End Game rozczarowuje?
Witam mam kilka pytan odnośnie RIFTa.
1. Trzeba kupowac jakis dodatek aby w pelni moc korzystac z gry?
2. Jest to typowy point 'n' click?
3. Jak z populacja?
4. End Game rozczarowuje?
1.Do 50 lvl masz wszystko za free ale potem możesz wykupić za walutę z gry lub za realną kasę dodatek który umożliwi ci dalsze granie i nabicie 60lvl
2.Dokładnie nie wiem o co ni chodzi ale jeżeli o target tak trzeba targetować daną postać.
3.Szczerze duża szczególnie na serwerze Zaviel nie ma problemu z radomowym wyszukiwaniem instancji czy też pvp
4.Rozczarowanie raczej nie będziesz miał co robisz nie masz czym się przejmować o to
Dzieki za szybką odpowiedz Kurde jestem sceptycznie nastawiony do "klikadeł", jak MMORPG to z systemem non target... i teraz mam dylemat czy w ogole pobierac gierke
Dzieki za szybką odpowiedz Kurde jestem sceptycznie nastawiony do "klikadeł", jak MMORPG to z systemem non target... i teraz mam dylemat czy w ogole pobierac gierke
Te całe non targety są bardziej sztywne niż większość targetowych...
Poza tym pan z góry trochę nie wie.
1. Na grę nie musisz wydawać nic, jedynie na soula klasowego z dodatku, który czasami może być nie aż tak potrzebny.
3. Populacja ma się dobrze, nawet jak spadnie ludzie i tak przejdą na jeden realm i da się grać.
4. I tak i nie, jest co robić, ale po pewnym czasie zaczyna to strasznie męczyć. Chociaż raidy są ciekawe.
Pewnie trzeba bedzie sprawdzic na wlasne skorze Myslalem tez na Guild Wars 2
Takich pytań jest masa na forum.
Użyj opcji szukaj i znajdziesz.
3.Szczerze duża szczególnie na serwerze Zaviel nie ma problemu z radomowym wyszukiwaniem instancji czy też pvp
populacja jest duża ale szukanie drużyny do jakieś instancji trwa wieki ( 40 minut minimum)
to zależy na jakim serwerze na Zaviel są już koleji o 17-18 po 300-400 osób
Ja bardziej preferuje grac solo
Woutan Nie wprowadzaj go w blad jak pograles w rifta 2 dni, nic nie trzeba wykupowac zadnego dodatku, normalnie wbijasz 60 bez placenia jesli chcesz to za walute z gry mozesz wykupic 4 dodatkowe soule, nie wypowiadaj sie jak nie wiesz o czym mowisz.
Jest to taret, populacji jest dużo, choć coraz mniej niemców gra
End game jest ciekawy raidy i pvp
Woutan Nie wprowadzaj go w blad jak pograles w rifta 2 dni, nic nie trzeba wykupowac zadnego dodatku, normalnie wbijasz 60 bez placenia jesli chcesz to za walute z gry mozesz wykupic 4 dodatkowe soule, nie wypowiadaj sie jak nie wiesz o czym mowisz.
a ja znowu slyszalem ze bez dodatku mozna max wbic 50 lvl a dopiero jak sie kupi dodatek to 60
a ja znowu slyszalem ze bez dodatku mozna max wbic 50 lvl a dopiero jak sie kupi dodatek to 60
To źle słyszałeś, 50 trzeba wbić żeby móc w ogóle iść na lokacje z dodatku, ale na f2p każdy ma do nich dostęp. Jedyne czego się nie ma bez dodatku to souli z niego, trzeba kupić soul do swojej klasy w item shopie, ale jak już mówiłem do niektórych nie jest on aż tak wymagany.
Nie trzeba nic kupowac, zaden content nie jest zablokowany, oprocz 4 souli ktore mozna kupic rexem czyli za platyne ( walute in game )
i item shop jak odblokowac ?
sprawdziłem RIFTA, niestety ta gra nie dla mnie Czekam na cos z dynamiczna walka, non target itd. moze Everquest Next, Bless, Project Gigantic, Black Desert, Echo of Soul, EIN oraz Icarus Online sprostaja moim wymaganiom. Jak narazie pozostaje mi nic innego tylko czekac, lub zainwestowac w Guild Wars 2
GW2 trochę pograsz i ci się znudzi w Rifcie przynajmniej masz co robić i co zdobywać. Dynamika to nie wszystko ale twoja decyzja miłej gry
zainwestowac w Guild Wars 2
szybko ci się znudzi, uwierz mi
GW2 szybciutko się nudzi. Własne doświadczenie.
W gw2 grałem 3 dni i dość w rifta jakieś 2 tygodnie