Rift kilka pytań

Witam moi drodzy, myślę o ponownym spróbowaniu tejże gry. Grałem w nią trochę w czasie abonamentu. Mam kilka pytań:

1. Czy mając wykupioną grę i dodatek teraz dostaję z tego tytułu bonusy?

2. Wprowadzone zostały "REX"y, czy dzięki nim można w miarę komfortowo grać teraz bez wydawania pieniędzy? Jak to oceniacie?

3. Czy teraz nie ma problemów z ilością graczy?

Dziękuję z góry za wasze odpowiedzi.

1. Powinieneś dostać na maila bonusika jakiegoś.

2. Bez problemu. Nie wydając ani złotówki możesz się spokojnie komfortowo bawić.

3. Z ilością graczy nie ma problemów. Gra na prawdę sporo graczy, wszędzie ktoś lata a czasem nawet walczycie o qitemki ;P

Witam mam pytanie czy teraz rift jest bezpłatny bo mam chęć zagrać w niego a słyszalem cos o abonamencie nie koniecznie musi być rift pl moze byc ang prosze o szybka odpowiedz

Rift jest bezpłatny ;)

a jeszcze jedno ale pl i ang w kazdej wersji jezykowej bo słyszalem ze od 20 lvl dopiero jakies pasy sie tworzy i wogole mogłbyś mi przybliżyć te gre ?

bo jak go pobralem to zadnego wpisywania hasla ani nic a na stronie sie zarejestrowalem a niema gdzie tego wpisac

http://www.riftgame.com/en/

Wchodzisz tutaj - robisz konto - pobierasz grę - grasz. Tyle.

thx dzieki za pomoc

Witam moi drodzy, myślę o ponownym spróbowaniu tejże gry. Grałem w nią trochę w czasie abonamentu. Mam kilka pytań:

1. Czy mając wykupioną grę i dodatek teraz dostaję z tego tytułu bonusy?

2. Wprowadzone zostały "REX"y, czy dzięki nim można w miarę komfortowo grać teraz bez wydawania pieniędzy? Jak to oceniacie?

3. Czy teraz nie ma problemów z ilością graczy?

Dziękuję z góry za wasze odpowiedzi.