Hej, zamierzam sobie pograć teraz w Rifta, mógł by ktoś opisać tą grę? Grałem w nią troszkę podczas premiery, i mało juz pamiętam. Głównie interesuje mnie czy da się grać bez wydawania kasy, jak wygląda end game, pvp i battlegroundy/instancje
Rift - Nowy gracz
moge zamienic sie za konto veteranw Aionie jesli masz za Rifta . jest na nim tank 40+ lvl
możesz bez problemu grać bez wydawania kasy, w IS rzeczy zmieniają jedynie wygląd twojej postaci, a skoro grałeś wcześniej w rifta, czyli zakupiłeś grę dostaniesz za to bonusy typu płatna waluta
wpadnij popoludniu do mnie na ts3. adres w sygnaturze. tam Ci koledzy objasnia.
1. Tak, można grać bez wydawania kasy
2. Szeroki zasób end-game rajdów 10 i 20, do tego dungi SL master
3. Mało wiem o PvP, jest kilka BG i chyba jakieś areny. Jeżeli zdecydujesz się grać na serwerze PvP to jest jeszcze otwarte PvP frakcyjne.
3 posty w tej samej minucie
pvp jest dobre fajne bg
Polecam Rifta ,przyjemnie się gra i nie musisz wydawać żadnych pieniędzy ,żeby byc op w pvp i pve
jest jakas polska gildia na bloodirion?
2. Szeroki zasób end-game rajdów 10 i 20, do tego dungi SL master
10 jest jedna. 20 są 2-3? Że jakie dungi? Kończysz na expertach, nie ma żadnych masterów. Ogólnie Rifta trochę zwalili na dodatku, stał się strasznie "farmerski". Dzienne logowanie polega na zrobieniu daily questów i farmieniu nonstop Hunt Riftów, lub Strongholdów, które po pierwszych dwóch razach stają się nudne, bo niczym się nie różnią. Nie chcę już nawet nic mówić o wbijaniu repek, które trzeba po prostu farmić. Co do expertów wychodzi na to, że opłaca się robić tylko jeden dziennie, bo tylko za tyle dostajesz nagrody.
Nie zmienia to faktu, że endgame w Rifcie jest duży, jest co robić. W pewnym momencie po prostu dochodzisz do takiego momentu, w którym nie masz po co coś robić, albo wszystko kompletnie się nudzi przez powtarzalność. bo Rifty w ogóle się od siebie nie różnią.
Da się grać bez wydawania kasy, o ile masz dodatek. Bez niego nie będziesz miał soula z dodatku, a praktycznie każdy build z nich korzysta.
Insty/raidy są wg. mnie trudniejsze niż w choćby w WoW'ie. Każdy robi się inaczej - i to się chwali.
Przepraszam, niechcący double post.
Polskich gildii jest dużo na różnych serverach wystarczy wejsc w guild finder.
PS: istnieje możliwosc przeniesienia postaci na inny server raz na tydzien chyba jakos tak, postac musi miec min: 15 poziom.
Gram od niedawna ale moge powiedzieć, że bardzo przyjemnie się gra:] Pvp jest dosyć dobre, gra nie jest P2W, do end-game nie dotarłem ale koledzy ^^^ wszystko napisali:] Gra spoko, warto zagrać:]
Hej, zamierzam sobie pograć teraz w Rifta, mógł by ktoś opisać tą grę? Grałem w nią troszkę podczas premiery, i mało juz pamiętam. Głównie interesuje mnie czy da się grać bez wydawania kasy, jak wygląda end game, pvp i battlegroundy/instancje