Rift od nowa. Pierwszy raz

Witam. Jestem nowy i szukam ludzi do rifta którzy pomogą mi ogarnąć grę, Korzystam z ts3 :)
Można napisać na gg 9077477

Zgłaszam się. Nick podam jak gra się pobierze :D

Super, Ciesze się ,że jest szybka odpowiedz. Napiszesz na gg i zagramy :D

Mogliscie nie robic 2 tematu jak jeden juz istnieje na ten temat. Jezeli jeszcze nie wybraliscie serwera zapraszam na zaviel. duzo osob chce startowac na tym serwie wiec jakos sie dogadacie

A jaką robicie frakcje Guardians oraz Defiants. ? Bo czytam właśnie o Rifcie.

Też chętnie zagram, jako healer :) To jaka frakcja i serwer ostatecznie ?

Pare osob wystartowalo 3 dni temu z tego forum serwer Zaviel strona guardian. Jezeli ktos by mial jakies pytania mimo malego doświadczenia moge udzielic pare odpowiedzi na PW nick DalejLama

Masz racje. Nie potrzebnie robiłem 2 temat. Jeśli to komuś pomoże to mam ts3 legionowy ze starej gry (nieodwiedzany juz przez innych graczy) ale jest na nim tylko 10 slotów. Zawsze male party możemy na nim zrobić :D Ja zaczne gre tam gdzie gizorro mówił i na pewno pogram dłużej niz tydzień. Raczej zostane przy tej produkcji na dłużej. Tylo slabo u mnie z eng :D

Witam ja też chętnie dołączę. Wybiorę rasę Guardian, grać będę chyba łucznikiem, lub magiem na serwerze Zaviel, może się znajdziemy w grze :)Mam też ts3, to mogę wbić do was lub zaproszę do siebie, mam priv server :) Zaczynam dziś ok. 9 rano. Moje gg: 9223894. Dajcie znac gdzie was szukać.

Zapraszam na TS3: ekiparemontowa.tsdns.pl (alias można zmienić pod nazwę gildii, jeżeli takowa powstanie), szukajcie mnie pod nickiem Guiches/Hollow. IGN: Shiranji.

Zapraszam nowych i starych graczy na Ts3, jest fajna ekipa, zakładamy gildię i szukamy nowych ludzi :) Wszelkie info na ts, adres - post wyżej :)

Jestem w trakcie pobierania, jeśli jest TS, jest do kogo się odezwać, to z chęcią poświęcę na tę grę trochę swojego wolnego czasu, oby ekipa się nie rozleciała za szybko, do gry i na TS`a wbiję ok. 17 albo 18, mniej więcej tak zakończy się pobieranie... Ncik: Duceoous, klasa: jakiś mag... :P

Zapraszam na TS3: ekiparemontowa.tsdns.pl
Tam jest otwarty kanał RIFT i tam można nas znaleźć :)

Witam. Rowniez zaczalem przygode z Riftem. Mam juz jakis staz w MMO i prawie 30 na karku ;) Chetnie pogram razem z wami. Korzystam z ts3 oczywiscie. Nick w grze : Malokaj Planuje zrobic Warlocka. Pozdrawiam

Ja jendka odpadam, aby grać płynnie w RIFTA, muszę grać n low detalach, a co za tym idze, musze all rozpixelować, a to raczej odpada, ponieważ czuję się jakbm miał totalnie zniszczone oczy, all zamazane...

A na jakim serwerze gracie?

Gramy na serwerze Zaviel po stronie Guardian.

Otóz mam problem, wziąłem tego

Nightblade i mi chcę samo rozdawać drzewko/skille po levelu.

Jak to wyłączyć?

I jakiś poradnk do tej profy proszę.

Jezeli nie chcesz by dawalo ci automatycznie to gdy wbijasz lvl po lewo pojawia sie komunikat ze masz pkt do rozdania i tam masz opcje by rozdalo ci automatycznie jezeli tego nie chcesz klikasz po prostu "x" i otwierasz okno klawiszem "n" i rozdajesz sam po tym jak juz wbijesz lvl nie powinno byc napisane w komunikacje ze rozda sam a ze otworzy ci wlasnie ta zakladke.

A co do buildu to ci nie pomoge niestety :( poszukaj na necie pod patcha 2.6-2.7 pierwszy lepszy na pewno da ci jakis wglad jakie soul tree wybrac oraz jak mniej wiecej rozdawac pkt w nich. Lecz ja zawsze mowie że gotowe buildy to zlo bo wszyscy robia je pod siebie ewentualnie idealnie dopasowane pod rajdy wiec praktycznie nigdy nie bedziesz zgadzac sie w 100% z tym oraz nie bedzie dawalo ci to przyjemnosci bo grasz nie swoim stylem. Wiec wybierz sobie drzewka [ jezeli nie dales pkt w jakies mozesz je zmienic bez kosztow pod klawiszem "n" ] i zobacz co one tam maja mniej wiecej za skile i wybierz sobie swoj typ gry. Jezeli chcesz zmienic build w sanctum jest twoj trener ktory zresetuje ci pkt ktore dales i bedziesz mogl sobie zrobic normalnego builda, oraz mozesz u niego kupic miejsce na dodatkowa role [ build ] i miec pare buildow by nic cie nie zaskoczylo w przygodach ^^

Ktoś jeszcze gra? xD