Witam. Jestem nowy i szukam ludzi do rifta którzy pomogą mi ogarnąć grę, Korzystam z ts3
Można napisać na gg 9077477
Rift od nowa. Pierwszy raz
Zgłaszam się. Nick podam jak gra się pobierze
Super, Ciesze się ,że jest szybka odpowiedz. Napiszesz na gg i zagramy
Mogliscie nie robic 2 tematu jak jeden juz istnieje na ten temat. Jezeli jeszcze nie wybraliscie serwera zapraszam na zaviel. duzo osob chce startowac na tym serwie wiec jakos sie dogadacie
A jaką robicie frakcje Guardians oraz Defiants. ? Bo czytam właśnie o Rifcie.
Też chętnie zagram, jako healer To jaka frakcja i serwer ostatecznie ?
Pare osob wystartowalo 3 dni temu z tego forum serwer Zaviel strona guardian. Jezeli ktos by mial jakies pytania mimo malego doświadczenia moge udzielic pare odpowiedzi na PW nick DalejLama
Masz racje. Nie potrzebnie robiłem 2 temat. Jeśli to komuś pomoże to mam ts3 legionowy ze starej gry (nieodwiedzany juz przez innych graczy) ale jest na nim tylko 10 slotów. Zawsze male party możemy na nim zrobić Ja zaczne gre tam gdzie gizorro mówił i na pewno pogram dłużej niz tydzień. Raczej zostane przy tej produkcji na dłużej. Tylo slabo u mnie z eng
Witam ja też chętnie dołączę. Wybiorę rasę Guardian, grać będę chyba łucznikiem, lub magiem na serwerze Zaviel, może się znajdziemy w grze :)Mam też ts3, to mogę wbić do was lub zaproszę do siebie, mam priv server Zaczynam dziś ok. 9 rano. Moje gg: 9223894. Dajcie znac gdzie was szukać.
Zapraszam na TS3: ekiparemontowa.tsdns.pl (alias można zmienić pod nazwę gildii, jeżeli takowa powstanie), szukajcie mnie pod nickiem Guiches/Hollow. IGN: Shiranji.
Zapraszam nowych i starych graczy na Ts3, jest fajna ekipa, zakładamy gildię i szukamy nowych ludzi Wszelkie info na ts, adres - post wyżej
Jestem w trakcie pobierania, jeśli jest TS, jest do kogo się odezwać, to z chęcią poświęcę na tę grę trochę swojego wolnego czasu, oby ekipa się nie rozleciała za szybko, do gry i na TS`a wbiję ok. 17 albo 18, mniej więcej tak zakończy się pobieranie... Ncik: Duceoous, klasa: jakiś mag...
Zapraszam na TS3: ekiparemontowa.tsdns.pl
Tam jest otwarty kanał RIFT i tam można nas znaleźć
Witam. Rowniez zaczalem przygode z Riftem. Mam juz jakis staz w MMO i prawie 30 na karku Chetnie pogram razem z wami. Korzystam z ts3 oczywiscie. Nick w grze : Malokaj Planuje zrobic Warlocka. Pozdrawiam
Ja jendka odpadam, aby grać płynnie w RIFTA, muszę grać n low detalach, a co za tym idze, musze all rozpixelować, a to raczej odpada, ponieważ czuję się jakbm miał totalnie zniszczone oczy, all zamazane...
A na jakim serwerze gracie?
Gramy na serwerze Zaviel po stronie Guardian.
Otóz mam problem, wziąłem tego
Nightblade i mi chcę samo rozdawać drzewko/skille po levelu.
Jak to wyłączyć?
I jakiś poradnk do tej profy proszę.
Jezeli nie chcesz by dawalo ci automatycznie to gdy wbijasz lvl po lewo pojawia sie komunikat ze masz pkt do rozdania i tam masz opcje by rozdalo ci automatycznie jezeli tego nie chcesz klikasz po prostu "x" i otwierasz okno klawiszem "n" i rozdajesz sam po tym jak juz wbijesz lvl nie powinno byc napisane w komunikacje ze rozda sam a ze otworzy ci wlasnie ta zakladke.
A co do buildu to ci nie pomoge niestety poszukaj na necie pod patcha 2.6-2.7 pierwszy lepszy na pewno da ci jakis wglad jakie soul tree wybrac oraz jak mniej wiecej rozdawac pkt w nich. Lecz ja zawsze mowie że gotowe buildy to zlo bo wszyscy robia je pod siebie ewentualnie idealnie dopasowane pod rajdy wiec praktycznie nigdy nie bedziesz zgadzac sie w 100% z tym oraz nie bedzie dawalo ci to przyjemnosci bo grasz nie swoim stylem. Wiec wybierz sobie drzewka [ jezeli nie dales pkt w jakies mozesz je zmienic bez kosztow pod klawiszem "n" ] i zobacz co one tam maja mniej wiecej za skile i wybierz sobie swoj typ gry. Jezeli chcesz zmienic build w sanctum jest twoj trener ktory zresetuje ci pkt ktore dales i bedziesz mogl sobie zrobic normalnego builda, oraz mozesz u niego kupic miejsce na dodatkowa role [ build ] i miec pare buildow by nic cie nie zaskoczylo w przygodach ^^
Ktoś jeszcze gra? xD