Siemka mam pytanko czy gra ktoś z was moze na tym serwerze?
Rift online - server Scarhide
Według mnie FAKE to to nie jest, tylko ze nie wiem skad scignac RIFTa bo chetnie bym zagral.
Według mnie FAKE to to nie jest, tylko ze nie wiem skad scignac RIFTa bo chetnie bym zagral.
Fake'iem na pewno nie jest, bo to oficjalny shard O.o
lol xd a ja znalazłem identyczny priv ;p;p
no mi o oficialny server chodzi
lol xd a ja znalazłem identyczny priv ;p;p
Tylko priv'ów do Rift'a jeszcze nie ma...
Ja gram na Globalu i nie mam zamiaru iść na jakiegoś priva ;]
Troszku widze zboczylismy z tematu ... prosiłbym juz nic o privach nie pisac tylko Rift global ludzie z serveru Scarhide
Scarhide to shard PVP?
yup PVP
Więc dla mnie odpada, wolę rozgrywkę PVE a z reguły na serwerach PVP tego nie robią.
no ja mam narazie 24 lvl i tak jak patrzylem co dzieje sie na to w sumie z pve nie jest zle bo ja tez za pvp az tak nie przepadam
Tyle, że mi tu chodzi głównie o Endgame, na takim lvlu normalne, że będą w miarę bawić się w PVE, ale boję się o końcowe lvle i dlatego wolę jednak pograć na shardzie PVE. Czy ktoś tak przy okazji wie, czy konto trial mogę przedłużyć kluczem z wersji pudełkowej?
Sorry ze w tym temacie ale widze ze tu sporo ludzi doswiadczonych z Riftem pisze ...
Kupilem gre pudelkowa i mam problem z zarejestrowaniem gry , tak jakby key nie dzialal , nizej podam skype , moglby ktos obeznany w tym napisac i pomoc mi z tym ... Bylbym bardzo wdzieczny (oczywiscie tutaj tez moze byc)
Tak mozesz przedłużyć No w sumie ja sie w endzie nie boje
znajdzie sie ludzi, bynajmniej jak widzialem mojego kumpla z inego pvp sharda problemow nie było
Właśnie czy można przedłuży trial podłączam się pod pytanko:)
Można Kupujesz gre np na keye.pl w sklepie ale polecam na allegro mozna dostac klucz do kolekcjonerki za 50zl co sie naprawde oplaca;)
Pozniej logujesz sie na konto na http://eu.riftgame.com/en/ i w swoim profilu po lewej stornei masz Apply Code wpisujesz kod potwierdzasz i wyskakuje opcja placenia (Chodzi o to ze panowie z firmy sie pytaja jakbyś chciał płacic w przyszłości za gre i to jest tylko pytanko no i nie pobiera pieniedzy i nic nie trzeba płacić) tak więc klikasz np miesiąc i przenosi Cię na stronkę gdzie trza wypełnic dane miedzy innymi numer karty kredytowej. NR kart mozesz wziasc z http://www.darkcoding.net/credit-card-numbers/ wpisujesz obojętnie który , wypełniasz jakies zmyślone dane, zatwierdzasz i gotowe Dane które wpisałeś powyżej w każdej chwili będziesz mogł zmienić jeżeli takiej zmiany potrzebował
jezeli jakies pytanka jeszcze beda to pisac
Próbowałem tym sposobem poprzez lewe numery kart kredytowych ale nic to nie daje. Pisze A verified payment method is required to complete your purchase. Please try again or add a new payment method.
Sa 3 sposoby na aktywacje / potwierdzenie.
1. Pre-paid - po prostu podajesz kod
2. Numer karty kredytowej ( nie koniecznie prawdziwy )
3. Paypal z aktywowanym kontem
Gdyby ktos jeszcze chcial sprobowac podaje linka do triala na 7 dni
Jak już napisałem wyżej metoda z generowanymi numerami kart nie działa;/