Rift pay2win

Więc tak jak w tytule.

Moim zdaniem nie, oczywiście w is są ciekawe itemki, ale można je kupić za platynę (waluta w grze).

Nie masz nic znaczącego do kupienia za walutę kupowaną. Za darmo dostajesz pełną wersję gry, oprócz souli z dodatku. Nie masz żadnych ograniczeń. Kupienie patrona dodaje bonusy do walut, expa itp.

Oczywiście że nie jest P2W i jest to najlepsza gra przechodząca z P2P na F2P z najmniejszymi ograniczeniami. Jest AION,TERA,AoC ale w każdej z tych gier jednak trzeba zapłacić aby cieszyć się nią w 100%

co do platyny moze mozna i nie mozna jednak koszt kupienia REXOW za platyny jest bynajmniej ogromny z tego co widac rexy sa po okolo 1k platyny .....a patron kosztuje rexa x2 soul tree z sl x3 wydanie 5 tysiecy platyny to chyba ogromny koszt , skoro na end game mozna zarobic niecale 100 dziennie

co do platyny moze mozna i nie mozna jednak koszt kupienia REXOW za platyny jest bynajmniej ogromny z tego co widac rexy sa po okolo 1k platyny .....a patron kosztuje rexa x2 soul tree z sl x3 wydanie 5 tysiecy platyny to chyba ogromny koszt , skoro na end game mozna zarobic niecale 100 dziennie

Zarabianie nie polega tylko na daily questach.

Gdyby się chciało to teoretycznie 1k platyny zarobisz w jakieś 3 dni. Poza tym wolałbym już wydać te 30-40 zł na kupno storm legionu żeby mieć soule z sl.

Nie rozumiem ludzi, którzy votują, ze RIft jest P2W. Myślę, że są to ludzie, którzy nawet nie grali w tą grę i votują bez sensu. W którym miejscu Rift jest P2W?.

p2w oczywiscie nie jest bo patron prawie nic nie daje tylko gifty cos tam do expa i tyle jedynie dla ludzi bez sl - mogli by usunac to by kazdy mial te 4 klasy

ale mi to duzo...1 soul na klase ;p

Boże ludzie, kupcie sobie kod na dodatek za jakieś 40 zł, tego multum jest na różnych forach. Będziecie mieć wszystko + patrona na 30 dni, nie czaje o co płacz jest ?.

Boże ludzie, kupcie sobie kod na dodatek za jakieś 40 zł, tego multum jest na różnych forach. Będziecie mieć wszystko + patrona na 30 dni, nie czaje o co płacz jest ?.

zeby miec wszystko kolego musisz miec 1500 loyalty :)

Dlatego mam kod za 40 zł, który mi to wszystko daje, pozdrawiam, wystarczy poszukać.

Dlatego mam kod za 40 zł, który mi to wszystko daje, pozdrawiam, wystarczy poszukać.

to moze podasz "kod" innym :)) bo jesli to ten z raptora to juz go nie ma :)...nie pisze o sobie ale inne osoby napewno skorzystaja i bedzie populacja rifta wsrod Polakow trcoche wieksza bo na bloodriden praktycznie polakow nie widac :)

Więc tak jak w tytule.