witam mam pytanie czy bd mi ciął rift na 4gb ram ddr3 radeon 5670 athlon x4 3.0ghz ;?
Rift pójdzie?
Myślę, że spokojnie pójdzie bez jakichkolwiek ścin.
pójdzie na bank.
Może na średnich . Mi gra jest grywalna dopiero na minimalnych. A dziwne bo Aion na ultra. i5 3,2 ghz 4 gb ram i 5570
Nie tylko pójdzie ale i pobiegnie
Możesz być spokojny.
dopisze się do tematu.
Pójdzie i czy warto?
AMD Athlon64 x2 dual 1,91Ghz
2GB RAM
GeForce 8800GT
dopisze się do tematu.Pójdzie i czy warto?AMD Athlon64 x2 dual 1,91Ghz2GB RAMGeForce 8800GT
Ja mam 1GB ramu i gra nie idzie ale biegnie!
Ja mam 1GB ramu i gra nie idzie ale biegnie!
Nie wszystko od ramu zależy, jaki masz proc i kartę graf?
Poczekam na więcej opinii, chcę mieć pewność że nie będzie to strata czasu.
Procek bez rewelacji ale pójdzie na 100%. Na swoim starym piecyku tj. athlon x2 64 2GHz, HD 3850 i 2gb ram grałem z powodzeniem.
Nie wszystko od ramu zależy, jaki masz proc i kartę graf?Poczekam na więcej opinii, chcę mieć pewność że nie będzie to strata czasu.
Procek to AMD atholn, a karta to Geforce 9500 GT
Wiem gówno:(
RIFT i tak z jednego rdzenia korzysta, nawet jak w cfg poustawia się parę rzeczy to wykres wykorzystania procka mówi swoje. Ta gra po prostu jest do d*py napisana i tyle, ten silnik się nie nadaje do gier...mi na i7, gigabyte ghz edition 7970 i 16GB ram gra tnie nawet nie na wysokich detalach, to o czym tu mowa? Poza miastem jeszcze jest ok, ale w dungu, lub w miescie, czy przy jakimś rifcie to jest jakis total anal i fpsy spadaja do 20...a ludzie narzekają na GW2 gdzie w klusterfaku mam grubo ponad 40 fpsow, a w miescie, nawet w Lions Arch twarde jak pała 60fpsow. Nawet tak archaiczny silnik z WoWa korzysta z 2 rdzeni
Jedyna rzecz, która broni RIFTa i jego słabość działania jest ilość endgame jaki posiada, chociaż grindowanie reputacji w taki sposób jak jest w RIFTcie, czy ostatnio był w WoWie mnie odpychają .
RIFT i tak z jednego rdzenia korzysta, nawet jak w cfg poustawia się parę rzeczy to wykres wykorzystania procka mówi swoje. Ta gra po prostu jest do d*py napisana i tyle, ten silnik się nie nadaje do gier...mi na i7, gigabyte ghz edition 7970 i 16GB ram gra tnie nawet nie na wysokich detalach, to o czym tu mowa? Poza miastem jeszcze jest ok, ale w dungu, lub w miescie, czy przy jakimś rifcie to jest jakis total anal i fpsy spadaja do 20...a ludzie narzekają na GW2 gdzie w klusterfaku mam grubo ponad 40 fpsow, a w miescie, nawet w Lions Arch twarde jak pała 60fpsow. Nawet tak archaiczny silnik z WoWa korzysta z 2 rdzeni Jedyna rzecz, która broni RIFTa i jego słabość działania jest ilość endgame jaki posiada, chociaż grindowanie reputacji w taki sposób jak jest w RIFTcie, czy ostatnio był w WoWie mnie odpychają .
mam od ciebie o wiele słabszy sprzęt i mi nic nie tnie na wysokich ustawieniach ...
RIFT i tak z jednego rdzenia korzysta, nawet jak w cfg poustawia się parę rzeczy to wykres wykorzystania procka mówi swoje. Ta gra po prostu jest do d*py napisana i tyle, ten silnik się nie nadaje do gier...mi na i7, gigabyte ghz edition 7970 i 16GB ram gra tnie nawet nie na wysokich detalach, to o czym tu mowa? Poza miastem jeszcze jest ok, ale w dungu, lub w miescie, czy przy jakimś rifcie to jest jakis total anal i fpsy spadaja do 20...a ludzie narzekają na GW2 gdzie w klusterfaku mam grubo ponad 40 fpsow, a w miescie, nawet w Lions Arch twarde jak pała 60fpsow. Nawet tak archaiczny silnik z WoWa korzysta z 2 rdzeni Jedyna rzecz, która broni RIFTa i jego słabość działania jest ilość endgame jaki posiada, chociaż grindowanie reputacji w taki sposób jak jest w RIFTcie, czy ostatnio był w WoWie mnie odpychają .
też nie rozumiem, tego sam grałem w Rifta na Phenomie 3,6 Ghz i radeon 6850 i żadnych ścin nie miałem a wbiłem lvl cap i odwiedzilem sporo instancji lącznie z instancjami w dodatku, teraz mam 760 geforca i ostatnio grałem z 3 miesiące temu zrobiłem parę instancji i wyłączyłem, przy ustawieniach ultra, wszystko na maksa i nawet jednej ściny nie miałem
Nehezbegar moze przed odpaleniem rifta wylacz HT w i7
witam mam pytanie czy bd mi ciął rift na 4gb ram ddr3 radeon 5670 athlon x4 3.0ghz ;?