Rift Problem

Wymieniłem się z jednym kolesiem za klucze ja mu dałem aiona na 15dni a on miał mi dać 30dni Rifta zrobiłem konto wszsytko pieknie ale potem koleś coś pisał że ten kod to jest Rift podstawka + 30dni ale trzeba paypalem potwierdzić płatność i nie wiem czy koleśia zgłaszać jako oszust bo jak wprowadzam kod na moim koncie w Rift to pisze że kod jest niepoprawny.

Albo zapomniał o tym wspomnieć albo u ciebie z czytaniem ze zrozumieniem jest źle, bo "Rift podstawka + 30dni", NIE POZWALA NA DODANIE DO ISTNIEJĄCEGO KONTA. To że trzeba potwierdzić PayPalem, to też i wyłącznie twoja głupota, że chcesz zgłosić go jako oszusta, bo albo to twoja pierwsza gra p2p, albo też nie umiesz czytać. Przy nowym koncie można potwierdzić jeszcze pre-paidem/kartą kredytową. Albo jakimś cudem założyłeś te konto w Rifcie, albo po prostu blefujesz.

jak wpisujesz kod to przekierowuje cię na inną strone czy znika ci klucz i wyskakuje ci komunikat? Bo jak to drugie to klucz jest niepoprawny, system płatnosci po wpisaniu klucza można uniknąć bez żadnych konsekwencji.

znaczy jak masz klucz to musisz jeden miesiac sobie oplacic i dostaje 2 miesiace gry w tym 1 gratis z kluczem

jak masz klucz do podstawki + 30 dni to wchodzisz dajesz tam podajże redem code wpisuje go jak poprosi o nr karty (jakbys chcial poprostu napierdzielac prepaidy z konta bankowego) wybierasz typ karty i podajesz jakis nr karty z tej strony http://www.darkcoding.net/credit-card-numbers/ taki ich dziwny system przez ktory sporo osob nie potrafi dodac klucza ale wsumie wszystko tam jest napisane.

musisz kupić prepaird i wpisać go, będziesz miał aktywne konto i 60 dni gry.

nie wiem.. chciałem pomóc :D

@DrHouse

Po co piszesz coś, co zostało już dawno napisane? -.-

Wymieniłem się z jednym kolesiem za klucze ja mu dałem aiona na 15dni a on miał mi dać 30dni Rifta zrobiłem konto wszsytko pieknie ale potem koleś coś pisał że ten kod to jest Rift podstawka + 30dni ale trzeba paypalem potwierdzić płatność i nie wiem czy koleśia zgłaszać jako oszust bo jak wprowadzam kod na moim koncie w Rift to pisze że kod jest niepoprawny.