Witam mam małe pytanie na którym serwerze RIFT gra najwięcej polaków ?
Rift pytanie
Icewatch jak zwykle przynajmniej jeżeli nic się nie zmieniło
Nic się nie zmienilo:] a przy f2p ilość Polaków zwiększy się tak ze będziemy najliczniejsza nacja.
szkoda ze jesteśmy najbardziej hejtowanym krajem świata...
Powiem, że niekoniecznie jesteśmy najbardziej hejtowanym zależy od gry i serwera. Podam przykład nawet ;p grałem w rappelza Usa po wyjściu rapka PL i grało tam trochę polaków, byli to gracze cenieni i zajmujący wysokie pozycje w rankingach
Jeżeli chodzi o Rifta myślę że jest to nadal Icewatch jak wspomniał kolega up
Ta,na icewatch jest pelno polakow,a ludzi masa...ciekawe jak bedzie na f2p jak teraz jest juz tak
Masakra będzie hehe
Mam nadzieje ze nie będzie wersji PL gry ^^
Trion nie jest głupi. Jeśli by to zrobili to będzie przesada.
Icewatch ma największą populację, stąd najwięcej tam polaków, niestety.
Ja tam wole się na czacie nie odzywać. A jak juz to eng. Nie inaczej.
No właśnie, a na f2p wejdą polaczki i zrobią burdę, jak zwykle. A potem się dziwią, że nikt nie lubi polaków w grach.
W sumie już teraz było widać co potrafią..
ale tak jest zawsze na poczatku jakieś gry f2p, najwięcej burdelu, nie oszukujmy się, ale robią dzieci, które myślą, że jeśli napiszą Polska pany to już będą uznawani za pro graczy a nie dobiją 20 lvl i pójdą do swoich gierek.. po kilku dniach sytuacja się unormuje i wszsytko będzie jak dawniej. Na dzień dzisiejszy to Icewatch najbardziej zaludniony server przez naszych rodaków ale jeśli już takie coś się dzieje, że servery robią się pełne to pewnie jakieś nowe jeszcze powstaną na start f2p
To ja zadam takie pytanie: który serwer, jeśli chodzi o pvp ?
dzięki za odp czas zacząć grać
Mam pytanie.Wbiłem poziom experienced i pobrałem kod na Storm legion+30 dni grania.Powiedzcie mi gdzie konkretnie mam wpisać ten kod?Wejść na stronkę Triona czy gdzie?Niby to proste ale trochę się zagubiłem w tej kwestii.
poprzez aplikacje Raptr.
Tam bedziesz mial CALM po uzyskaniu 14h aby pobrac klucz i obok bedzie link do strony gdzie sie wkleja.
Mam podobne pytanie , nabiłem już wymaganą range i wziąłem ten hełm i zbroję , ona będzie sobie na poczcie spokojnie leżała czy coś ? Bo robię wiele klas itp. aby zobaczyć co mi będzie pasowało , a lipa jakby znikło :/
Każda postac dostaje gifty na pocztę ,możesz bez obaw robić i 100 postaci .
A ja mam takie pytanie gdzie najwiecej gra polaków na PVP ?
Alę jak usunę jedyną postać i zrobię nową to dalej będą one na poczcie ? Bo wole nie ryzykować.
Te nagrody są osobno dla każdej postaci.