A wiec tak wbiłem 9 lvl po i zauważyłem że nie leci mi już exp i wyskakiwało mi coś na czerwono coś o rejestrowaniu wiec zrobiłem to bo wyskoczyło w rogu po prawo i wyszło mi z gry i nie ma już tej postaci a jak chce zrobić z nową z tym nickiem to pisze że zajęty. Tak więc czy mogę jakoś grać jeszcze na tej postaci czy muszę nową zrobić ?
Rift Pytanie
Ja gralem wbilem 41 i jakos nic mi nie wyskakiwalo wiec niezabardzo wiem o jaki problem chodzi ...
Nie grałeś może jako gość? Jeśli tak to nic dziwnego, że miałeś info o rejestracji itp., więc tamtą postacią już nie pograsz chyba.
A nawet nie wiem:D a gdzie to sprawdzić ?
Jak uruchamiasz gre, masz na środku do wpisania i maila i hasło, żeby się zalogować, a pod tym "Swich to guest" dalej Play as Guest ... Może zacząłeś grać na tym.
no to wygląda ,że tak zrobiłem czyli wszytko już wiem ;/
A wiec tak wbiłem 9 lvl po i zauważyłem że nie leci mi już exp i wyskakiwało mi coś na czerwono coś o rejestrowaniu wiec zrobiłem to bo wyskoczyło w rogu po prawo i wyszło mi z gry i nie ma już tej postaci a jak chce zrobić z nową z tym nickiem to pisze że zajęty. Tak więc czy mogę jakoś grać jeszcze na tej postaci czy muszę nową zrobić ?