Rift Store

Ostatnio obczajam sobie po kolei rzeczy z racji tego, że gram od 3/4 dni.

Dlatego mam pare pytań.

1. W Rift Store możemy kupić rzeczy np pod PVP broń, zbroję itp za Favory zdobyte podczas Warefront albo PVP? A nie tylko za diamenty, które trzeba kupić za real kase?

2. Jeżeli kupimy broń czy zbroję w zakładce PVP w rift store...to czy one mają tą samą siłę,wydajność podczas PVE w Adventure czy podczas robienia questów?

3. Czy istnieje możliwośc zrobienia broni, czy zbroi na +? Widziałem gdzieś gdzie broń świeciła się na niebiesko? jak mogę to zrobić?

Dziękuję, pozdrawiam.

1. Nie wiem :C

2. Raczej nie.

3. + broni nie ma. Jest tylko enchanting (runecrafting), coś jak w Wowie ;)

Przydały by mi się bardziej konkretne odpowiedzi.

Tzn w Rift store udało mi się kupić za Favore punkty z PVP rzeczy w zakładce PVP. I chyba z tego co widze są lepsze od zwykłych, ale nie mam pewności dlatego pytam.

Ostatnio obczajam sobie po kolei rzeczy z racji tego, że gram od 3/4 dni.Dlatego mam pare pytań.1. W Rift Store możemy kupić rzeczy np pod PVP broń, zbroję itp za Favory zdobyte podczas Warefront albo PVP? A nie tylko za diamenty, które trzeba kupić za real kase?2. Jeżeli kupimy broń czy zbroję w zakładce PVP w rift store...to czy one mają tą samą siłę,wydajność podczas PVE w Adventure czy podczas robienia questów?3. Czy istnieje możliwośc zrobienia broni, czy zbroi na +? Widziałem gdzieś gdzie broń świeciła się na niebiesko? jak mogę to zrobić?Dziękuję, pozdrawiam.

1. Tak.

2. Tak. Ale ich staty - Vengeance i to drugie nie oddziaływują na moby.

3. Nie, jest tylko runecrafting. Broń świeci się dzięki buffom w Planar Atunement.

Ostatnio obczajam sobie po kolei rzeczy z racji tego, że gram od 3/4 dni.

Dlatego mam pare pytań.

1. W Rift Store możemy kupić rzeczy np pod PVP broń, zbroję itp za Favory zdobyte podczas Warefront albo PVP? A nie tylko za diamenty, które trzeba kupić za real kase?

2. Jeżeli kupimy broń czy zbroję w zakładce PVP w rift store...to czy one mają tą samą siłę,wydajność podczas PVE w Adventure czy podczas robienia questów?

3. Czy istnieje możliwośc zrobienia broni, czy zbroi na +? Widziałem gdzieś gdzie broń świeciła się na niebiesko? jak mogę to zrobić?

Dziękuję, pozdrawiam.