Rift+Storm Legion+30 = Raptr

Proste pytanie, czy ten trick z Raptr nadal działa, czy była tego jakaś ograniczona ilość, albo może czas... ;P

Proste pytanie, czy ten trick z Raptr nadal działa, czy była tego jakaś ograniczona ilość, albo może czas... ;P

Czy tak trudno pobrać Raptr'ora na Puplicik i sprawdzić? Tak, działa.

nom, okii, a mógłbyś wytłumaczyć jak tu aktywować, bo jakoś czasu mi ie liczy... =/

Już się skończyły kody.

aha, okii, dzięki za ino. =/

Kody się wcale nie skończyły, i watpie by się "skończyły" przed f2p bo są cały czas uzupełniane - cigle pokazuje że jest +3000, ważne jeszcze 23 dni (aczkolwiek myślę ze po 12 czerwca nie będzie można już nabijac nowych kodów - tylko odbierac swoje stare nagrody)

http://raptr.com/das...ft-storm-legion

nom, okii, a mógłbyś wytłumaczyć jak tu aktywować, bo jakoś czasu mi ie liczy... =/

to znaczy masz już pobraną aplikację na kompa? Odpalasz ją - powinna byc po prawej, sprawdzasz czy w bibliotece jest Rift - jak nie ma to albo dodajesz manualnie, albo zarzadzasz skan systemu wykrywający wszystko co masz.

Jak Rift jest już w aplikacji Raptr to go uruchamiasz i się nalicza, czas pokazuje kilka sekund po tym jak zamkniesz Rifta - w czasie gry nie dolicza nowego czasu

btw Newfe - litości jest już wątek o kodach z Raptr o prawie identycznej nazwie jak twój - w dziale Rift, jakieś 4 wątki poniżej tego. na kiego dublować wątek?

Czy modek jakiś nie mógły go scalić?

Zostawiłem grę włączoną na 6/7 h, i nic tak jak nie naliczało, tak nie naliczyło mi przegranych godzin... pomocy

Znalazłem też taką informację w Raptr, w zakładce Rift: Raptr does not track PC achievements for this game

Kliknij prawym na ikonkę Raptr w tray'u i wybierz "Scan Games"

Znalazłem ci też coś takiego

Upewnij się ze masz fistaszka na tracking Rift

btw sugerowałbym 5 minutowe testy - szybciej pójdzie

btw2 zawsze można dodac też czas manualnie - do 6 godzin dziennie (choć lepiej tego unikać bo może byc kiszka)

Niestety, nadal nie liczy czasu... =/

może problem leży w tym że ie powiązałem z niczym konta, ani STEAM, ani xfire... =/ zaraz oblukam

Nic to nie dało, po za ty xfire, nawet nie wykrywa Rifta na moim kompie, mało tego, nawet jak chciałbym dodać przegrane godziny manualnie, to tam także nie wykrywa Rifta... =/ może jakieś jeszcze sugestie...

Przeinstaluj Raptr - jak nie pomoze - przeinstaluj Rift'a, przy czym nie wrzucaj go do katalogu systemowego(jak Program Files) - bo mozliwe że jest jakiś konflikt z prawami, i Winda ci nie przepuszcza tam innych programów

pamietajcie ze da sie importowac godziny z xfire do raptr ja importowalem 91h z rifta i nie musialem czekac :D