RIFT temat class build

Siemka.Mam pytanie.Gram magiem i korzystam z buildu in game,tego który gra nam automatycznie sugeruje.Jest to mix Warlocka z odrobiną Necro.Zauważyłem,że build ten jest przydatny niezwykle na pve,mobki kładzie się szybko i sprawnie.Z tego co mi wiadomo build pod pvp to raczej Dominator.Tu pojawia się właśnie pytanie.Podobno w Rifcie jest coś takiego jak dual class specializacion z Wow'a,znaczy coś w tym stylu.Na którym levelu można to wykupić i za ile golda?Czy to jest może ta opcja u mage trenera "Purchase a new role" za 30 golda i wtedy robię sobie build do pvp i dostaje skila do zmiany roli,o to chodzi ?

u trenera kupujesz role, do każdej z ról możesz sklecić osobny build, soul do pvp trzeba było odblokować osiągając max lvl bodajże( za moich czasów, teraz już nie wiem :)

Buildy polecam szukać na oficjalnym forum gry

teraz jest tak że masz new role u trenera i tam możesz zrobić nowy build

jeżeli posiadasz wersję P2P do masz odblokowane wszystkie klasy postaci na F2P masz niektóre po blokowane. Jeżeli chodzi o twój build polecam http://www.riftscene.com/soul-builder/?build=181 najlepszy dps jaki jest w stanie uzyskać mag

na f2p nie ma tylko klas z strom legion

f2p będzie od 12 czerwca, obecnie jest Rift Lite z dużo większymi ograniczeniami. Z infa ze strony Rifta wynika, że F2P nie będzie miał Souli z SL.

Mam mały problem odnośnie Rifta.Te kombinacje z buildami,specami klasowymi konkretnie namieszały mi w bani.Co należy zrobić,żeby skasować rozdane punkty w drzewka souli.Chodzi mi o to,że zrobiłem reset soul na moim magu,był to Gravelord i zmieniłem na pyromancer,postać na 30levelu.Jako pyro dostałem drzeka elementalist,pyronancer i archon.Jednak problem w tym,że nie mogę rozdać wszystkich punktów od nowa tylko automatycznie wskoczyło mi większośc na elementala i trochę na pyro.Chciałbym rozdać na nowo.Robiąc sobie speca dominator,pyro coś tam(powiedzmy harbringer)Jak to zrobić?W ogóle jak zrobić żeby gra nie sugerowała nam swojego buildu,żeby samemu rozdawać punkty?

Bo klikasz niepotrzebnie w auto-build.

1) Idziesz do trenera.

2) Resetujesz u niego talenty.

3) Klikasz N -> i na DOLE będziesz miał taką ikonkę drzewka. Klikasz na nią i masz czyste drzewko bez autosugestii.

Siemka.Mam pytanie.Gram magiem i korzystam z buildu in game,tego który gra nam automatycznie sugeruje.Jest to mix Warlocka z odrobiną Necro.Zauważyłem,że build ten jest przydatny niezwykle na pve,mobki kładzie się szybko i sprawnie.Z tego co mi wiadomo build pod pvp to raczej Dominator.Tu pojawia się właśnie pytanie.Podobno w Rifcie jest coś takiego jak dual class specializacion z Wow'a,znaczy coś w tym stylu.Na którym levelu można to wykupić i za ile golda?Czy to jest może ta opcja u mage trenera "Purchase a new role" za 30 golda i wtedy robię sobie build do pvp i dostaje skila do zmiany roli,o to chodzi ?