Siemka.Mam pytanie.Gram magiem i korzystam z buildu in game,tego który gra nam automatycznie sugeruje.Jest to mix Warlocka z odrobiną Necro.Zauważyłem,że build ten jest przydatny niezwykle na pve,mobki kładzie się szybko i sprawnie.Z tego co mi wiadomo build pod pvp to raczej Dominator.Tu pojawia się właśnie pytanie.Podobno w Rifcie jest coś takiego jak dual class specializacion z Wow'a,znaczy coś w tym stylu.Na którym levelu można to wykupić i za ile golda?Czy to jest może ta opcja u mage trenera "Purchase a new role" za 30 golda i wtedy robię sobie build do pvp i dostaje skila do zmiany roli,o to chodzi ?
RIFT temat class build
u trenera kupujesz role, do każdej z ról możesz sklecić osobny build, soul do pvp trzeba było odblokować osiągając max lvl bodajże( za moich czasów, teraz już nie wiem
Buildy polecam szukać na oficjalnym forum gry
teraz jest tak że masz new role u trenera i tam możesz zrobić nowy build
jeżeli posiadasz wersję P2P do masz odblokowane wszystkie klasy postaci na F2P masz niektóre po blokowane. Jeżeli chodzi o twój build polecam http://www.riftscene.com/soul-builder/?build=181 najlepszy dps jaki jest w stanie uzyskać mag
na f2p nie ma tylko klas z strom legion
f2p będzie od 12 czerwca, obecnie jest Rift Lite z dużo większymi ograniczeniami. Z infa ze strony Rifta wynika, że F2P nie będzie miał Souli z SL.
Mam mały problem odnośnie Rifta.Te kombinacje z buildami,specami klasowymi konkretnie namieszały mi w bani.Co należy zrobić,żeby skasować rozdane punkty w drzewka souli.Chodzi mi o to,że zrobiłem reset soul na moim magu,był to Gravelord i zmieniłem na pyromancer,postać na 30levelu.Jako pyro dostałem drzeka elementalist,pyronancer i archon.Jednak problem w tym,że nie mogę rozdać wszystkich punktów od nowa tylko automatycznie wskoczyło mi większośc na elementala i trochę na pyro.Chciałbym rozdać na nowo.Robiąc sobie speca dominator,pyro coś tam(powiedzmy harbringer)Jak to zrobić?W ogóle jak zrobić żeby gra nie sugerowała nam swojego buildu,żeby samemu rozdawać punkty?
Bo klikasz niepotrzebnie w auto-build.
1) Idziesz do trenera.
2) Resetujesz u niego talenty.
3) Klikasz N -> i na DOLE będziesz miał taką ikonkę drzewka. Klikasz na nią i masz czyste drzewko bez autosugestii.
Siemka.Mam pytanie.Gram magiem i korzystam z buildu in game,tego który gra nam automatycznie sugeruje.Jest to mix Warlocka z odrobiną Necro.Zauważyłem,że build ten jest przydatny niezwykle na pve,mobki kładzie się szybko i sprawnie.Z tego co mi wiadomo build pod pvp to raczej Dominator.Tu pojawia się właśnie pytanie.Podobno w Rifcie jest coś takiego jak dual class specializacion z Wow'a,znaczy coś w tym stylu.Na którym levelu można to wykupić i za ile golda?Czy to jest może ta opcja u mage trenera "Purchase a new role" za 30 golda i wtedy robię sobie build do pvp i dostaje skila do zmiany roli,o to chodzi ?