Co sądzicie o grze? Jak dla mnie to jest epicka, dawno się tak nie wciągnąłem w MMO. Random World Eventy to jest to Rifty, inwazje itp. Abonament dosyć tani, grafika cudna, mnogość klas i buildów, więc gorąco zachęcam do gry i wypróbowania triala. Gra jest lepsza od WoWa (a grałem w niego parę lat) i wiele osób przerzuca się z niego na Rifta.
Rift - wrażenia z gry
Rift nie jest zły,ale ma też dużo minusów ja sam do niego przeszedłem z wow'a, ale znowu do niego wróciłem,główny powód to zbyt mało contentu PVP który ma być dodany w 1.4 i 1.5.
Druga sprawa to niezoptymalizowany silnik gry,mam kompa na którym powinienem grać na full a gram na medium przy góra 40fps,niektórzy podobno nawet na low grają przy 15fps..., a trion jak na razie nic z tym nie robi.
Gra oczywiście ma bardzo duże szanse zaistnieć dopiero 3 miesiące istnieje,lecz aktualnie to jest gra skierowana do graczy pve,osoba która szuka rozgrywki PVP niech omija rifta z daleka:D.
Co sądzicie o grze? Jak dla mnie to jest epicka, dawno się tak nie wciągnąłem w MMO. Random World Eventy to jest to Rifty, inwazje itp. Abonament dosyć tani, grafika cudna, mnogość klas i buildów, więc gorąco zachęcam do gry i wypróbowania triala. Gra jest lepsza od WoWa (a grałem w niego parę lat) i wiele osób przerzuca się z niego na Rifta.