[RIFT - Zaviel - Guardian ] - No Name

Witam was serdecznie, jako iż na tym forum powstała ostatnio grupka ludzi co gra w ta gierke na serwerze zaviel, to podjęliśmy się wyzwania postawienia gildii i dobrnięcie do czegoś nie małego wspólnymi siłami w tej grze. Jezeli chcecie grac w tą gre zapraszamy do nas nie mamy wymagań, liczy się dla nas jedynie ogarniecie oraz dobra zabawa.

Wymagania:

- nawet 1 lvl

- Wszystkie klasy

- minimum 16 lat

- Sprawny mikrofon oraz komunikator TS

- Wymagana kultura [ oczywiście można sobie przeklnąć lecz niech to będzie z jakimś ograniczeniem oraz nie skierowane w członka gildii ]

Nie mamy wymagań typu ogarniania swojej postaci perfekt, czy tez nie ingerujemy w czyjąś gre, jesteśmy po prostu ludzmi co chcą zgromadzić dużą POLSKĄ społeczność i razem bawić się świetnie na PvP, Rajdach i tym podobnych wypadach.

Co Oferujemy:

- Swojego TSa

- DOBRĄ ZABAWE

- POMOC NA START i wytłumaczenie WSZYSTKIEGO krok po kroku o ile będzie to konieczne

- Wypady na Rajdy, Bosy, Dungi, Kolekcjonowanie Achi oraz artefaktów ITP

- Jeżeli kogoś nudzi zwykłe lvlowanie to pomoc w szybkim wyexpieniu

- Oferujemy też gwarancje że chcemy się rozrastać a nie zniknąć po miesiącu grania.

Kontakt:

Leader: Tabith

ewentualnie jeden z oficerów: Dalejlama - jestem najczęściej na grze a czasami nawet z nią śpię więc można śmiało pisać ^^

no i oczywiście można pisać tutaj w temacie jak i na PW oraz w grze w liście gildii wystarczy wpisać nazwe gildii lub nick leadera

Jezeli są jakieś pytania chętnie odpowiemy w temacie czy to na PW.

Polecam :D

Jak tam populacja na tym shardzie, patrzę po riftwatchu i nie licząc brutwatcha wszędzie low/medium chętnie bym pograł ale trochę to martwiące.

wieczorami zaviel/gelidra na high stoi, wiekszosc czeka raczej na nowy dodatek bo juz nie ma sensu męczyć się i zbierać bis gearu na SL :P

@Rejp jak ktos gra 2 lata to potem czeka jak ma wszystko na full jakims cudem albo to co oferuje gra nie odpowiada mu gdy ma juz jakis tam gear ^^

A co do populacji to tak jak kolega up zaviel i gelidra stoja na Hight reszta Srednio, ale i tak na dungach czesto widac ludzi z bloodiriona i innych shardow jednak te dwa sa topowe na ta chwile.

no ogólnie shardy to shardy, ale ludzi od groma bo łączy serwery :)

Jako jeden z oficerów, polecam gorąco! :D

ja od dłuższego czasu przymierzam się do tej gry i chyba się skuszę :) tylko powiedzcie mi a propo klas:

ogólny opis maga (który najlepszy)
oraz cleric (coś w stylu shadow priest z wowa :)) znajdę takowego?

masz 4 archetypy: Wojownik, Mag, Łotrzyk i Kleryk, które wybierasz na początku i zaraz po wyborze masz kilka gotowych buildów dla danego archetypu stworzonych przez deweloperów i zasłużonych graczy, wybierasz który ci pasuje, a resztę robi za ciebie gra. Z każdego archetypu zrobisz Healera, Supporta, Tanka i DPSa. :D

ok, dzięki za pomoc :)

Jest ktoś dostępny, kto również będzie dziś zaczynać od 1 lvl? PW

drugi dzień nie moge złapać żadnego z podanych nicków :P mój nick teriono

Możliwe, że nie możesz mnie złapać (Tabith), gdyż gram teraz altem oczekując aż reszta członków z gildii wbije 60 poziom. Za to codziennie kilka razy sprawdzam skrzynkę, czy przypadkiem nikt nie wysłał prośby o dodanie przez system wyszukiwania gildii. Ewentualnie znajdziesz mnie pod nazwą Niisan.

Jak jest ktoś w poziomach 10-15 to mogę z nim pobiegać, nick: Zjemcie

chyba już nikogo nie ma z takim poziomem. Jak zdołasz wbić 15 to mogę przeciągnąć cię po instancjach, byś szybko dogonił resztę :D

ja z bratem zaczynamu grać od dzisiaj lub jutra i tak sobie teraz przegladam klasy/buldy

pytanko do bardziej doswiadczonych graczy, sprawdza sie ten build ?

https://www.youtube.com/watch?v=IMqdvp45XKk

Tactician z tego co wiem to jest soul z SL, czyli by go używać musisz dokupić dodatek (ew. same soule).

Wracając do buildu - Tactician + Bard ma jeden z lepszych dpsów jako rogue do 50 poziomu i dodatkowo może grać jako support na dungeonach, czyli krótkie oczekiwanie w kolejkach.

Jeżeli chcecie zacząć dopiero zabawę to polecam używać presetów, czyli buildów stworzonych przez deweloperów/zasłużonych graczy, dostępnych w grze. Ułatwiają one sprawę z rozdawaniem punktów w drzewka, gdyż wszystko dzieje się automatycznie.

a gdzie moge kupić ten dodatek i ile kosztuje? ; >

Też chętnie dołączę, nick Biedrona lvl 6-15

@Wenth Nie wiem czy jeszcze gdzieś jest w sprzedaży dodatek. Soule można kupić w Rift Store w grze.

Koszt paczki z SL to 3500 credits a z najnowszego dodatku - 5000.