Rift/Zaviel - Wiewiórki Chaosu rekrutują!

Polecam! :D

Witam mam zamiar zacząć grę w Rifta i poszukuje gildi.Jakie są wymogi podczas rekrutacji?Na wstępie zaznaczam że moja znajomości gry=0 nigdy wcześniej w Rifta nie grałem.

Zapraszamy, nauczysz sie :)

Rekrutujecie tylko +18 czy robicie czasem wyjątki :) ?

Zalezy ile masz lat.

Gracie dalej w tego rifta? jak tak to prosilbym pw :)

Pewnie ze gramy ! :)

A mógłbyś tak w skrócie opisać jak wygląda w tej grze kwestia płatności? Mam na myśli to czy da się w miarę przyjemnie pograć bez wydawania złotówek

Chętnie dolącze do gildi , z kim mogę sie skontaktować? nick w grze: Cycek :ph34r:

Tak da sie, nie ma p2w, wszystko mozna zdobyc ingame, chociaz farmienie niektorych trwa dosc dlugo :) Najlepiej jesli grasz na Zavielu to napisz na shift+g tam nas znajdz i napisz podanie, albo do Esthera, Waldur, Kisiel, Thorgim, Marcysia, Lordbeny. Ale mozesz nas akurat nie zlapac wiec lepiej shift + g :)

Postanowiłem się zarejestrować i napisać coś od siebie na temat Gildii w której to się obecnie znajduję:

Polecam Gildię naprawdę fajna atmosfera i przyjemnie się gra, nie ma czegoś takiego jak masz wbić lvl 65 a jak nie to wylatujesz.

Na Team speaku można zapytać o wszystko co związane z grą i tak dostanie się odpowiedź, jest tam naprawdę przyjazna atmosfera ja nie raz wchodzę tylko żeby sobie pogadać z ludźmi.

Wszystkie plotki na temat Gildii są bezpodstawne faktycznie kiedyś zostałem ustawiony na Tsie bo odezwałem się nie potrzebnie na rajdzie, były to słowa "Kurde ale te rajdy są trudne" ale jak najbardziej należało mi się.

Progresy idą jak idą ale dla mnie liczy się atmosfera w Gildii a nie jakieś spiny że dzisiaj się robi to to i to a jutro co innego.

Dziekujemy za mile slowa :D Zapraszamy B)https://www.youtube.com/watch?v=YHdJ9ZAxySI tutaj nasz filmik igp, juz 4/4, wkrotce nowe materialy :)

Witajcie, gram w rifta od kilku dni, ale jak się okazało nie zmieniłem lokalizacji i grałem na NA zamiast EU. Przed chwilą zrobiłem postać i mam tylko podstawową wiedzę. Gram w inne mmo zwykle healerami więc zrobiłem clerica benefactora. Z tego co wyczytałem to rekrutujecie nawet tych bez doświadczenia. Jeśli jesteście zainteresowani to napiszcie do mnie, nick w grze: Konrax, gram na Zaviel. A tak z innej beczki to mógłby mi ktoś podesłać jakiś build, albo poradnik dla clerica który byłby też samowystarczalny w PvE jeśli wiecie o co mi chodzi. Oprócz heala chciałbym mieć też dmg. Pozdrawiam.

Zarejestruj sie na marcze.vot.pl. Bez przesady zebysmy do Ciebie pisali zeby Cie dodac.. : ))

@Else

Tu masz poradnik dla clerica https://www.youtube.com/watch?v=3LwH-f1LUcA jest to build pod solo jak i pod raidy

Witam, jak wygląda obecnie sytacja z populacją na serwerze? na różnych forach czytałem że RIFT powoli wymiera, czy to prawda?

Z Rifta na steamie korzysta 1300 ludzi, co jest tragicznie mało, bo gra jest naprawdę ciekawa, jeszcze nie wiem ile na glyphu ale też nie będzie dużo.

Polskie community w tej grze jest bardzo małe. Tutaj może gra z 50 aktywnych osób to maks ale i tak wydaje mi się że przesadziłem z tą liczbą i tak naprawdę to gra z 25 osób.

Czy Rift umiera? Jakoś tam działa, sam mogę powiedzieć że kilka innych gier też umiera ale jakoś się trzyma, więc tak to można wsadzić miedzy bajki.

Co mogę zarzucić pomimo fajnego świata to to że Rift ma skopane kilka rzeczy m. inn: mechanikę postaci / balans postaci / system pvp który nijak się ma do tego co jest w Wowie.

Grałem troszkę w Rifta ale odrzuciło mnie to że można spaść z nie wiadomo jakiej wysokości i nic się nie dzieje. Tylko moja opinia.

Nie wiem czy gra z 25 osob skoro w samej naszej jednej gildii jest nie rzadko online po 30 pare osob a sa jeszcze 2/3 inne polskie gildie, serwery sa na medium, wiekszosc ludzi nie gra pzez steam tylko przez glypha, w tym ja i wiekszosc znajomych, mysle ze te 1300 osob online to okolo jednej dziesiatej obecnej populacji. Rift pozno wyszedl na steam a ze sam steam nie jest kompletnie potrzebny do gry to wiekszosc osob w ogole go nie uzywa :) Wiec info Pana powyzej kompletnie mija sie z prawda :) I to fakt, pvp w Rifcie jest slabsze niz w World of Warcraft sam na to narzekam natomiast jesli porownac obecne pve z wowa do Rifta to na tym polu rajdowym i nie tylko Rift smialo wygrywa gdyz nie staje sie casualowy :)

A ja chciałbym się dowiedzieć, kogo potrzebujecie na raidy :). Support, DPS?

Supportow raczej nie, ale dobrze miec gdyby cos sie zlego podzialo, na ten moment dla kazdej klasy znajdzie sie miejsce :) A tu jeszcze obrazek z frekwencji/ widok miasta, mysle jednak ze pustkami nie wieje i nie gra w Rifta 25 polakow jak widac w prawym gornym rogu

:)