Rift - zmiany w wymaganiach?

Witam,ok 4-5 miesięcy temu grałem na ustawieniach graficznych med-high (tak mniej więcej)

Dziś wyświetla mi się komunikat że komputer jest za słaby i automatycznie ustawia detale na low,na medium widać znaczne spadki fps'ów

Jestem świeżo po formacie

Intel Core 2 Quad 2.33

3GB RAM

GF 9500 gt 1GB

Wszedł dodtaek to i wymagania się zmieniły, u mnie na 2 redzenówym c2d 3.6 4gb ramku i starym gtx460 nie widzę róznicy wsio na full prócz filtrowania i dystansu

Masz trochę mał ramu, procek radzę podkręcić bo słabo, a rift chyba nie wykożystuje, więcej jak 2, grafa też już leciwa, od teraz będzie już tylko gorzej spróbuj trochę popodkręcać grafę i proca w granicach rozsądku i sprawdź czy pomogło, zobacz też temperatury bo robi się ciepło

tez mam gt 9500gt 1gb i mam to samo co ty... ale mam 2x 2,93 i 4gb ramu. Na min plynnie, na low plynnie a na med juz tnie. Ten GF nie nadaje sie do gier ogolnie... znaczy odpali Ci kazda dostepna gre ale nie bedzie konfortu z grania.

Ja zainwestowalem troszku kaski i mam nowy piecyk i jak moja narzeczona go zwolni to ide tam grac na ultra ^^

To prawda rift na maks wygląda pięknie, jednak jak załacze maksymalne filtrowanie to mam 15fpsów xD, też zmienaim w lipcu proca, płytę i ram 800 zeta i bedzie ultra :)

Witam,ok 4-5 miesięcy temu grałem na ustawieniach graficznych med-high (tak mniej więcej)

Dziś wyświetla mi się komunikat że komputer jest za słaby i automatycznie ustawia detale na low,na medium widać znaczne spadki fps'ów

Jestem świeżo po formacie

Intel Core 2 Quad 2.33

3GB RAM

GF 9500 gt 1GB