Rift

Jako ze ostatni temat o Rifcie został zamknięty utworzyłem nowy. Aby założyć konto do w/w gry potrzebny jest cd key Cd-key czy wystarczy kupić pre-paid(30-60dni)??

Jako ze ostatni temat o Rifcie został zamknięty utworzyłem nowy. Aby założyć konto do w/w gry potrzebny jest cd key Cd-key czy wystarczy kupić pre-paid(30-60dni)??

WSZYSTKO JEST W OPISIE AUKCJI ! -.-

KUPUJESZ KLUCZ CD-KEY (KONTO) i BONUSOWO dostajesz 30 DNI GRY.

Double post. Prosze o usuniecie

Pewnosci nigdy za wiele. A o co chodzi z karta visa potrzebną do aktywacji?

Wygląda to identycznie, jak w większości płatnych MMO: kupujesz CD-Keya, którym aktywujesz konto i dostajesz 30 dni grania za darmo. Przy procesie rejestracji natomiast musisz jeszcze dodatkowo podać następne źródło, z którego wykupisz abonament, czyli albo dane karty kredytowej albo kod z pre-paida. Z karty nie są pobierane żadne opłaty, a oprócz tego, w każdej chwili możesz odłączyć kartę od konta i standardowo wklepywać kody z pp.

Czyli mogę zakupić pre-paid na 30 dni i cd key i aktywować bez weryfikacji karta płatnicza, ta? Wielkie dzieki

Przepraszam za kolejnego doubla. Prawdopodobnie to wina mojej przegladarkii

Przepraszam za kolejnego doubla. Prawdopodobnie to wina mojej przegladarkii

Jeśli nie chcesz kupować dodatkowego pre-paida, to jest jeszcze jeden sposób, nie do końca legalny "Generator" numerów kart.

No wiec tak: zamówiłem już cd-keya na keye.pl, i gdy próbuje zrobić weryfikacje poprzez lewe numery kart kredytowych wyskakuje mi coś takiego:A verified payment method is required to complete your purchase. Please try again or add a new payment method. Weryfikować próbowałem poprzez rożne numery visa i mastercard,