Rift

Witam mam pytanie czy są może już jakieś Prywatne serwery do Rifta ???

nie.

Nie ma i nigdy w życiu nie będzie.

Jak nie masz karty, to możesz iść do niemiłej pani w okienku, dać dane i ona ci wypełni blankiet.

Gra kosztuje około 25.90 PLN + 30 dniowy pre-paid za około 40 złotych. Do tego dochodzi jeszcze 30 dni z cd-keya.

Masz grę za ok. 66 złotych i 90 dni gry. Później możesz płacić sobie 40 złotych za pre-paidy.

Wspierasz twórców, wspierasz rozwój gry, dostęp do supportu i bardzo miłego community.

To nie. Darmozjady jedne. Później szok że shity wychodzą.

Spokojnie ja się tylko zapytałem jak bym chciał kupić to wiem jak to zrobić

25zl? 9zl na allegro kupilem juz 10 i zawsze działały. :)

9zł? Masz jakiś link bo chyba słabo szukam, a wydaje mi się zdecydowanie za tanio. Tak tanio, że aż niemożliwe :]

aktualnie widze ze nei ma ale pojawiaja sie nei gra w cenach od 9 do 15zl mam u siebie w kupionych to wiem :)

Ale podajesz tu cenę miesięcznego abonamentu tak? Przyznam, że chętnie bym wydał znowu trochę kasy na tą grę jeśli tylko byłaby po tej cenie ;D

Gdzie tam podstawki... :) czyli gry + 30 dni

A to w sumie bez różnicy, grać można tak? No nic, będę polował w takim razie skoro tak mówisz.

Nie, nie można tak grać i to nie jest bez różnicy, czy podstawka czy pre-paid.

15 złotych za cd-key i do tego dochodzi jeszcze 30 dni z kluczyka i 30 dni z pre-paida = 90 dni.

Pre-paid na allegro kosztuje ok. 42 złotych.

Później, jeśli dalej na tym koncie chcesz grać, to kupujesz kolejne pre-paidy.

Chyba to powinno iść tak ok 25zł CD-key + 30 dni gry i tyle i musisz sobie kupić pre-paid na 30 dni 42zl a na 60 dni 72 zl ;]

Pisałem zgodnie z tym co pisze JapanLadies, bo też widziałem na allegro cd-keye w takiej cenie.

Ale tak, póki co są tylko po 25 złotych.

Witam mam pytanie czy są może już jakieś Prywatne serwery do Rifta ???