Rift

Witam

na zagranicznym portalu czytałem że rift w chyba czerwcu ma przejść na model f2p , ale obecnie jest mozliwość gry w rifta przez jakiś program który umożliwia nam gre do premiery na f2p

W związku z tym że był to zagraniczny portal to nie wszystko zrozumiałem z tamtego artykułu

więc chciałbym was poprosić abyscie napisali co i jak jest teraz z tym riftem

skąd moge pobrać ten program i gre ( trzeba ten program ustawić czy coś ? )

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Po-co-czeka%C4%87-na-wersje-Free2Play-chcecie-pe%C5%82n%C4%85-wersj%C4%99-RIFTA-30-dni-abonamentu-dodatek-Storm-Legion-za-DARMO-ju%C5%BC-dzisiaj-Nic-prostszego

Prosze bardzo.

ok zrobiłem

chciałbym jeszcze spytać o drzewka skilli bo troche ich tam jest

obecnie gram magiem może ktoś coś poradzić na jego temat ? jak go rozwijać itp ?

czy może jednak mag będzie słabą postacią i lepiej pograćkimś innym ? ( głównie chodzi mi o PVE mniej o pvp )

Hehe kody z raptora juz sie skonczyly.

up tzn że nawet jak przegram te 14h to nie będę mieć tej pełnej wersji gry do tego 12 czerwca ?

@up Tak jak mówisz.Ponoć kody się skończyły.

Witam

na zagranicznym portalu czytałem że rift w chyba czerwcu ma przejść na model f2p , ale obecnie jest mozliwość gry w rifta przez jakiś program który umożliwia nam gre do premiery na f2p

W związku z tym że był to zagraniczny portal to nie wszystko zrozumiałem z tamtego artykułu

więc chciałbym was poprosić abyscie napisali co i jak jest teraz z tym riftem

skąd moge pobrać ten program i gre ( trzeba ten program ustawić czy coś ? )