Riot Points -free?

Witam

natrafiłem dziś na taką o to stronę :XXXXXXXXXXXXXX

jestem ciekaw czy to może działać, szczerze w to wątpię ale spróbować można.

(jeśli klikniecie w ten link dostanę "click", po 5 takich wejściach powinienem dostać kod na 650RP)

jestem ciekaw co z tego wyjdzie.

#mam 2 kliknięcia jak uzbieram 5 ;d napiszę czy to działa.

##Jak się spodziewałem oraz jak kolega niżej napisał jedno wielkie lecenie w ch*ja ;C

nie chce mi sie pisać na czym to polegało jeszcze ale po prostu nie warto, link usunę, żeby nie mieli za nas pieniążków ;>

Bylo wiele takich tematow i na kazdy byly odpowiedzi = F.A.K.E ! niema nawet co probowac ...

Jasne, że fake, bo za samo klikanie nawet w czape nie dostaniesz. RP nie da nikomu skilla w grze przecież, więc po co się na to tak rzucać (skoro i tak to lipa na całej szerokości). Kupujesz RP bo chcesz szybciej wbić na 30 lvl, albo kupujesz skina champa, którego lubisz i potrafisz grać (wstydziłbym się pokazywać ze skinem champa, którego jeszcze nie okiełznałem). Jak kupisz legalnie to wspierasz tytuł, a czy to złe jest ?

Tak poza tym to klikacie, a potem dziwicie się że wam konta podwędzili z LoLa xD

Witamnatrafiłem dziś na taką o to stronę :XXXXXXXXXXXXXXjestem ciekaw czy to może działać, szczerze w to wątpię ale spróbować można.(jeśli klikniecie w ten link dostanę "click", po 5 takich wejściach powinienem dostać kod na 650RP)jestem ciekaw co z tego wyjdzie.#mam 2 kliknięcia jak uzbieram 5 ;d napiszę czy to działa.##Jak się spodziewałem oraz jak kolega niżej napisał jedno wielkie lecenie w ch*ja ;Cnie chce mi sie pisać na czym to polegało jeszcze ale po prostu nie warto, link usunę, żeby nie mieli z nas pieniążków ;>

not-sure-if-stupid-or-just-fucking-stupid.jpg

S U R V E Y E.

Tyle powiem na ten temat.

I wszyscy żyli długo i szczęśliwie. Im prędzej temat zostanie zamknięty, tym lepiej dla małych piesków.

i po 5 razach zbanowane konto, zamiast darmowych rp, no ale jak chcesz klikaj, hakuj, oszukuj,flamuj,przeklinuj.

Witam

natrafiłem dziś na taką o to stronę :XXXXXXXXXXXXXX

jestem ciekaw czy to może działać, szczerze w to wątpię ale spróbować można.

(jeśli klikniecie w ten link dostanę "click", po 5 takich wejściach powinienem dostać kod na 650RP)

jestem ciekaw co z tego wyjdzie.

#mam 2 kliknięcia jak uzbieram 5 ;d napiszę czy to działa.

##Jak się spodziewałem oraz jak kolega niżej napisał jedno wielkie lecenie w ch*ja ;C

nie chce mi sie pisać na czym to polegało jeszcze ale po prostu nie warto, link usunę, żeby nie mieli za nas pieniążków ;>