Rioty a sms

Witam :)

Otóż sprawa jest taka, że mam doładowane konto a w tym miesiacu kasa sie trzyma i nie mam na co wydać bo zaraz konczy sie ważnośc konta wiec znowu doladowac...

Na eascie płatnośc sms przez boku ssie i pazerne , jak to sms... także pytam dla pewnośći bo z chęcia ogarnąłbym 975rp na jakiegoś konkretnego skina czy jest jakiś sposób

na zakup bardziej opłacalny ale tez sms, wiem , że sms zawsze bedzie drozej bo sciągaja procentowo , nie ma nic za darmo :<

Wszystkie inne opcje(poprzez sms) wychodzą gorzej.

jeśli zostaje Ci jakaś kasa na telefonie to polecam zapoznać się z" http://www.skycash.com/pl/start.html wolisz iść do kina albo coś kupić . Rioty z sms to jeden z najgorszych sposobów wydania pieniędzy.

Zeby mieć 975RP trzeba w ten sposób wydać 70-80pln. Za JEDNEGO skina.

Ewentualnie możesz zaoferować, że kupisz komuś coś za sms w innej grze, a on ci przeleje/da pieniążki na konto/do ręki i wtedy jakimś paypalem/PSC doładujesz rioty.

SMSom powiedz stanowcze nie.

Zgadzam sie z wami w pełni, no ale jakby nie było nie ma nic za darmo jak już mówilem , firmy zajmujące się transferem tej kasy przez sms muszą miec cos z tego także sciągają :D

A transakcje z ludzmi, roznie bywa , wiecie jak jest :D

Tutaj macie kody, ale proszę o zalajkowaniu mojej gry jak i skomentowaniu jej. Miłej gry.

www.

warn_ico.png
Koleś, za ten SPAM to masz bana, bye. Link kasuje. - crracked

Jak to sciagnolem wykrylo mi wirusa czy to normalne ?

zrób premium sms na jakimś forum. wysyłaj smsy i niech wysyłają ci 50% kwoty i będziesz miał więcej rp :)

Witam :)

Otóż sprawa jest taka, że mam doładowane konto a w tym miesiacu kasa sie trzyma i nie mam na co wydać bo zaraz konczy sie ważnośc konta wiec znowu doladowac...

Na eascie płatnośc sms przez boku ssie i pazerne , jak to sms... także pytam dla pewnośći bo z chęcia ogarnąłbym 975rp na jakiegoś konkretnego skina czy jest jakiś sposób

na zakup bardziej opłacalny ale tez sms, wiem , że sms zawsze bedzie drozej bo sciągaja procentowo , nie ma nic za darmo :<