Hej, mam pewien problem z tą grą, a głównie z napisami w tej grze, kupiłem grę w Niemczech, chciałbym aby w grze były polskie napisy i w pewnym sensie są, ponieważ zmieniałem w pliku ConfigDefault w linijce SubtitleLanguage z English na Polish i w menu gry jak i w inwentarzu mam polskie napisy lecz same dialogów w grze nie uświadczę (w opcjach mam napisy włączone), a gdy zmieniam na "English" napisy normalnie się wyświetlają. Miał może ktoś taki problem?? Może ktoś wie jak go rozwiązać?? Z góry dzięki wielkie za pomoc.
Risen 3 Titan Lords
A masz może tą grę na steam'ie?
Niestety nie, to jest normalna wersja pudełkowa.
Zmień w pliku ConfigDefault.xml
SubtitleLanguage="English" ForceSubtitles="true" CompleteLocTable="false">
na
SubtitleLanguage="Polish" ForceSubtitles="true" CompleteLocTable="false">
Już tak robiłem....
Nie masz polskich napisów w dialogach, czy języka polskiego w dubbingu? O to ci chodzi?
@up
Ta gra dubbingu nie ma.
@upTa gra dubbingu nie ma.
Wiem. Ale chciałem się upewnić, czy autor tematu jest tego świadomy.
ps. cenędza spaprała sprawę nie dając dubbingu.
Wiem że dubbingu PL nie ma w tej grze.... chodzi mi o same napisy, w menu i w inwentarzu są lecz w dialogach z innymi postaciami nie ma.
A tak wgl to napisałem że chodzi mi o napisy "chciałbym aby w grze były polskie napisy i w pewnym sensie są"
Hej, mam pewien problem z tą grą, a głównie z napisami w tej grze, kupiłem grę w Niemczech, chciałbym aby w grze były polskie napisy i w pewnym sensie są, ponieważ zmieniałem w pliku ConfigDefault w linijce SubtitleLanguage z English na Polish i w menu gry jak i w inwentarzu mam polskie napisy lecz same dialogów w grze nie uświadczę (w opcjach mam napisy włączone), a gdy zmieniam na "English" napisy normalnie się wyświetlają. Miał może ktoś taki problem?? Może ktoś wie jak go rozwiązać?? Z góry dzięki wielkie za pomoc.