Rising Force Online (RF Online)

Witam, chcialbym abyscie mi napisali cos o grze Rf Online kiedy bedzie mozna zagrac i napisac strone download + strone z KEY bo slyszalem ze servery sa narazie offline bardzo bym chcial zagrac w ta gre

jak by cos dziekuje

Jest to gra future-fantasy MMO :). Do wyboru mamy 3 nacje. 1 to Robowy w pelni technologiczna rasa. Używa glownie technologi do walki. 2 rasa jest cos co ma przypominac ludzi... znaczy wygladaja jak ludzie.. ale wabia sie jakos dziwnie nie pamietam teraz. oni stosuja technologie i magie.... ale nie sa potentatem ani w tym ani w tym. 3 rasa to takie przyszlosciowe elfy... Cora sie wabia chyba. Oni uzywaja glownie magii "kosmosu". Wojna sie toczy miedzy nimi wszystkimi. Sa bezpieczne miejsca. Ale im dalej tym wieksza pewnosc ze bedziecie musieli walczyc z przeciwnikiem. Ciekawym motywem jest to ze mozna posiadac wlasne mechy. roboty ktore naprawde ulatwiaja walke :D. Co do broni.... mamy spory arsenal od futurystycznych mieczy po luki i na broni palno-plazmowej konczac :D. Gre cechowalo glownie fajna grafa i wojna nacji. I walka o teretorium krysztalow. Podstawowy surowiec ekonomiczny w grze. Ktory pozwala na zwiekszanie statsow broni pancerzy itp.

A kiedy gra sie odrodzi... Ciezko powiedziec.. Ponoc juz servery sa online. Ale tylko dla wybrancow. A o samym otwarciu gry nie wiele mowia. Nawet na officialnych forach gry.

ok dzieki za info bede czekal na wiadomosci z gry kiedy servery bede otwarte temat mozna zamknac

i tak to jest.... najlepsze gry mają kłopoty a cukierkowe gówna trzymają się świetnie. Nawet nie zdążyłem tej gry przetestować. Jedynie recenzje sobie przeczytałem po zamknięciu gry.

a bedzie mozna wiedziec kiedy bedziemozna wiedziec jakies info o tej grze??moze masz strone z info po PL

a bedzie mozna wiedziec kiedy bedziemozna wiedziec jakies info o tej grze??moze masz strone z info po PL

Wpisz RF Online Najwieksze forum.. na google oczywiscie i w kategorii tylko POLSKA i ci znajdzie. Wiem na bank ze servy stoja. Ale poprawiaja teraz bledy.

Z tego co slyszalem maja byc wprowadzone zmiany... i to dosc spore :)

Witam, chcialbym abyscie mi napisali cos o grze Rf Online kiedy bedzie mozna zagrac i napisac strone download + strone z KEY bo slyszalem ze servery sa narazie offline bardzo bym chcial zagrac w ta gre

jak by cos dziekuje