Riven czy to aż taki sh...?

Witam! Ostatnio kupiłem Riven w ciemno zaraz bo jej premierze i okazało się że to kupa a nie champ. więc może ktoś z was może mi doradzić jak ją składać żeby to nie było aż tak bardzo zmarnowane 6k IP . . .

Może najwyraźniej nie możesz jej ogarnąć?

Przecież Riven dobra, nawet bardzo.

Może i tak ,może tylko nie ogarniam a może jak ktoś z was się zna na niej niech coś powie w skrócie może nagra jakiś filmik specjalnie dla tego forum pewnie i Admini się ucieszą .

Masz. Wystarczyło ku**a wpisać “riven build” w google i masz spam różnych buildów. Ale lepiej robić idiotyczny spam nabijając posty…

@Up

No cóż są ludzie i taborety....

@Main

Riven nie jest kupą czy shitem jak ująłeś.W tf jest wyśmienita.Zwłaszcza jej stun.Trzeba tylko mózgownicą ruszyć co wśród dzisiejszej młodzieży jest bardzo trudnym zadaniem.Tylko fajki i alkohol w głowie.

A jak ci się nie podoba to sprzedaj ją i kup se coś innego.

Avitus, jej stun jest najgorszym z jej skilli, po prostu tak długo trwa, że jak ktoś kupi mercury treadsy to po 0.40 sek się ruszy.

Hmm, grałem riven, nie jest cienka, jej ulti ma bardzo duży zasięg, ogólnie ma fajny pierwszy skill, ale jak się nie na feedujesz na początku to po prostu jak to ujął twórca tego tematu to "kupa"

@UpNo cóż są ludzie i taborety....@MainRiven nie jest kupą czy shitem jak ująłeś.W tf jest wyśmienita.Zwłaszcza jej stun.Trzeba tylko mózgownicą ruszyć co wśród dzisiejszej młodzieży jest bardzo trudnym zadaniem.Tylko fajki i alkohol w głowie.A jak ci się nie podoba to sprzedaj ją i kup se coś innego.

Skoro ty zaliczasz sie do "tych dorosłych" to ciekawe co robisz o tej godzinie w domu.......Jakoś mam mnóstwo kumpli którzy nie piją i nie palą.Po 2 skoro jesteś dorosły to znalazłbym twój wiek w twoim profilu , ale jak widać nie masz na to odwagi.

Co do tematu riven jest bardzą dobrą postacią , ale wymaga dosyć praktyki.Podaj build jaki pod nią do tego czaru robiłeś.

Ja nigdy nie trącam tanków...nie lubię ich. za to z krzaczków np. w jungli lubię ponękać jakiś magów czy innych asasynów. Mi jej stun się w takich chwilach przydaje. I tak stun dla mnie najlepszy to stun siona veigara i branda

Skoro ty zaliczasz sie do "tych dorosłych" to ciekawe co robisz o tej godzinie w domu.......Jakoś mam mnóstwo kumpli którzy nie piją i nie palą.Po 2 skoro jesteś dorosły to znalazłbym twój wiek w twoim profilu , ale jak widać nie masz na to odwagi.Co do tematu riven jest bardzą dobrą postacią , ale wymaga dosyć praktyki.Podaj build jaki pod nią do tego czaru robiłeś.

Osiemnastka bd 1 lutego. Nie uważam się za dorosłego. ale gdy idę ulicą np. do sklepu i widzę przede mną 3 obywateli co mają po 11 lat i gadają do siebie "Ej to po ile się składamy na szlugi" to mam ochotę pożyczyć maczugę od Mordekaiser'a i stuknąć ich te puste łby że se płuca i życie marnują. A płuca nie rozdają na bazarze no chyba że świńskie u rzeźnika.

warn_ico.png
Double post. - Cree

Bo nie ma to jak podsumowywać wszystkich rocznikiem i nic więcej poznaj ludzi potem się wypowiadaj ale to nie są trudne sprawy żeby gadać jacy to ludzie są źli ok powiedziałem co wiedziałem wy też napisaliście parę fajnych postów dziękuje za to :)

swifty trinity ATMONG

na hih ap hexdrinker

jak przeciwnicy plebia infiniy i phantom i ownisz

Riven ma bardzo słaby dmg tak samo jak Xaroth więc lipa

Riven ma bardzo słaby dmg tak samo jak Xaroth więc lipa

Xerath ma słaby dmg? Większej bzdury dawno nie czytałem :D

Offtop

@Anvitus rację ci przyznam , bo sam chodzę do gimnazjum i wiem co to jest teraz , ja sam mam ochotę z leksza wywalić z buta i powiedzieć im co o tym myślę , ale oni sobie sami patole robią i marnują życie......

@ShitHappen najpierw zobacz jak to się pisze , potem tym zagraj , albo zobacz inne opinie na temat tej postaci , bo sama postać jest dobra.

Z riveną jest tak jak z talonem każdy gada , że jakie tu g*wno , ale jak obadasz builda i jak skille puszczać to uwierz mi ogarniesz tą postać.

Podobny problem miałem gdy wyszedł talon... Niby lipa, skacze, nic nie zadaje i jestem papierowy, okazało się, że trzeba sporo dmg, sheena itd.

boże kupił czampka jedna runda grać nie umie i żali się że to gówno ja bym nie przyznawał się

xerath słaby dmg ?? riven słaby dmg ?? czy ty człowieku wiesz co mówisz ? może jeszcze talon ma słaby dmg co ??

Riven ma masę CC. Ona nie ma robić super DMG, ona ma kontrolować przeciwników i dać możliwość twoim ich wybić. Prosta sprawa. Xerath słaby? Nie należy do najlepszych ap carry, ale słabym bym go nie nazwał.

Riven jest "Fighter'em" więc jeśli się orientujesz, jej zadanie nie polega na zabijaniu lecz na kontroli tłumu i osłabieniu przeciwników.