Czytam TEN list Community Directora Sony Online Entertainment naprawdę zaczynam się bać.Firma rozpoczyna eksterminację trolli, idiotów, hejterów (ekhm, ekhm), flame’rów, cziterów, mówiąc w skrócie wszystkich debili, kt&o...
Robiłeś dym na forum - ban na wszystkie gry. Wyzywałeś na Twitterze - ban na wszystkie gry. Sony Online Ent. idzie na wojnę z trollami
Na prawdę, chyba pierwszy raz trzymam kciuki za SOE i muszę powiedzieć o nich dobre słowo
Na prawdę, chyba pierwszy raz trzymam kciuki za SOE i muszę powiedzieć o nich dobre słowo
Normalnie tyran i swego rodzaju despota. A myślałem, że to ja kiedyś uchodziłem za drania na forum jako mod (czyt. Mistrz Inkwizycji). (Oczywiście joke, nie uważam żadnego moda na tym forum za tyrana, tak dla jasności, nie wazeliny, wy małpiaty obrzydliwe)
Tak serio: wygląda na to, że mają tam spore problemy z trollami jaskiniowymi. Jeżeli ich interes jest zagrożony tymi wszystkim gimbdurniami, a ich radykalne kroki tylko polepszą sytuację w społecznościach ich gier (co prognozuje wzrosty na każdym szczeblu ich działalności), to niech stawiają stosy i pokażą, że jeden mały klik może bardzo dużo. Może inne firmy pójdą za nimi jak słupki pójdą do nieba.
W LoLowej społeczności by się coś takiego przydało, tzn więcej rygoru ale i inwigilacja raportów trochę na wyższym poziomie niż to jest teraz- każdy gupi po wbiciu 30 lvl może co jakiś czas wyżywać się w Trybunale (Punish x20), gdzie niewinni dostają po tyłku, a potem tylko nakręca się flamowe koło, bezsens.
Czytam TEN list Community Directora Sony Online Entertainment naprawdę zaczynam się bać.Firma rozpoczyna eksterminację trolli, idiotów, hejterów (ekhm, ekhm), flame’rów, cziterów, mówiąc w skrócie wszystkich debili, kt&o...