Czemu do ku... nie mogę zbudować pojazdu latającego takiego żeby wysoko latał widziałem ludzi w grze że latali wysoko i spamili plasma canonem .
Możecie mi powiedzieć jak zbudować taki pojazd ????
Dzięki za wszystkie odpowiedzi .
Czemu do ku... nie mogę zbudować pojazdu latającego takiego żeby wysoko latał widziałem ludzi w grze że latali wysoko i spamili plasma canonem .
Musisz go zbudować z tych lekkich klocków które kupuję się na za tą kasę z tego co pamiętam tylko za te punkty które służą do odblokowywania elementów...
Buduje z tych początkowych lekkich i nic mam je rozwinąć i kupić i wtedy zbudować ta ?
Turbiny dobre musisz też mieć przyczepione. I skierowane tak by odpychały do góry.
ale jak skierowanie ?
Tak by kierunek odrzutu był w stronę ziemi...
mam tak już
Czemu do ku... nie mogę zbudować pojazdu latającego takiego żeby wysoko latał widziałem ludzi w grze że latali wysoko i spamili plasma canonem .Możecie mi powiedzieć jak zbudować taki pojazd ????Dzięki za wszystkie odpowiedzi .
Musisz zrobic silniki ktore wypchaja cie w gore ponad bariere i wtedy bd latal wysoko
Silniki czyli takie turbiny tak ??? ja mam ich z 8 i dalej nic , ale oco chodzi ponad bariere ?
ODRZUTOWE TAKIE ! MUSISZ MIEĆ BARDZO BARDZO LEKKI SAMOLOT ALBO BARDZO DUŻO TURBIN
Buduje z tych początkowych lekkich i nic mam je rozwinąć i kupić i wtedy zbudować ta ?
Buduj z Helium Tank z tego co pamiętam bo jest najlżejszym klockiem...
Buduj z Helium Tank z tego co pamiętam bo jest najlżejszym klockiem...
Helium tank obniża ciężar pojazdu , w teorii hel unosi pojazd odrobine do góry co czyni go lżejszym
No właśnie wiec skoro pojazd jest lżejszy nie musimy dawać dużych silników w teorii
Pora wrócić do robocraft xd
dajesz helium tanki i latasz wysoko Ale jest pewien chaczyk pojazdu nie obnizysz hover bladami i bedzie sie wolno poruszal:) Jak chcesz go obnizyc (pulap) zamontuj odrzutowe silniki (nazywaja sie thustery) najlepiej l2s lub l3s tak by ogien byl wq góre:)
Ja mam helium klocki + 8 turbin i latam na luzie
Budujesz pojazd z Helium tanks i odrzuty dajesz tak by pchaly w dół, dzieki nim bedziesz mógł za pomoca SHIFT'a zmniejszać wysokosc na ktorej jestes swoim latajacym czyms.
Gdybyś ruszył troche główką to byś wpisał na YT Robocraft a tam masz wszelakie pojazdy i tutek jak je zrobic.